Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mer kilépni a rosszul működő kapcsolatából?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vannak együtt, de elmondása szerint nem olyan jó a kapcsolata a lánynak. Én elmondtam neki, hogy mit érzek iránta és rajta is látszik, hogy nem közömbös irántam. Mióta kapcsolatban van, nem tud kiverni a fejéből és az utóbbi időben még többet gondol rám.

Miért nem mer lépni?

21F

2013. jan. 8. 15:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, rávilágítottál a lényegre. Semmi garancia nincs arra, hogy ha velem lenne, akkor nem csinálná ezt mással, de jelen pillanatban nekem kell ez a nő, emiatt nem is nagyon érdekel.

Viszont várni nem akarok rá, akármennyire is kell.

Én meg azt tudom kérdezni, hogy miért nem lehet megállapodni egy mellett és rákoncentrálni teljesen, ha meg nem tökéletes, akkor megoldani és ha az sem megy, akkor szakítani és új után nézni?

2013. jan. 8. 16:40
 12/14 anonim ***** válasza:
mert igy kenyelmes, azert.
2013. jan. 8. 17:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Éled az életedet és tartod vele a kapcsolatot. Mint barát.

Én is hasonló helyzetben voltam. Bár nem tudtam, hogy pontosan mikor lett vége a kapcsolatnak, de azt tudom, hogy már nagyon közeli barátok voltunk, amikor még éppen volt valakije. Csak közben rájött, hogy velem beszél naponta és velem találkozik egy héten többször is. Tehát arra jött rá, hogy az nem is kapcsolat.

Szép lassan meg azt is észrevette, hogy miénk az. :)

Annyit tettem, hogy figyeltem rá és igyekeztem mindig egy kicsivel több időt fordítani rá.

2013. jan. 8. 17:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Sajnos en is ebben a helyzetben vagyok.en sem tudok mit csinalni.22F
2013. jan. 11. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!