Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a párotok az azonos
neműekhez is vonzódik?!
Figyelt kérdés
Párom nemrég bevallotta, hogy szexuálisan vonzódik a férfiakhoz is (érzelmileg nem). Azt mondta már régóta próbálja elfolytani, mert szeret (amit tudok, érzek is!) de már nem bírja tovább, nem akar hazudni stb.
Eddig úgy éreztük soha semmi nem állhat közénk - de nem tudom, hogy működhetne így egy kapcsolat, családi élet...
Ti hogy reagálnátok, mit tennétek ilyen esetben???
Köszönöm írásom részletes kielemzését, de ezért igazán kár volt koptatnod a klaviatúrádat.
2009. aug. 28. 15:26
22/31 anonim válasza:
Csak mocskolódtál, én meg gondoltam egy normális vitát indítok. Úgy látom, itt csak én vagyok az, aki normálisan és nem állatok módjára tud viselkedni... De tudom, miért nem válaszoltál: egyszerűen nem tudsz. Ez van, de akkor kár volt írnod.
2009. aug. 28. 15:31
23/31 anonim válasza:
akaszd fel magad te, ha pártolod a sok természetellenes lezbit meg buzeránsat. Sőt! Költözz ki velük közösen egy lakatlan szigetre távol a civilizációtól...ellesztek ott egyrakáson.
2009. aug. 28. 15:50
24/31 anonim válasza:
Távol a civilizációtól? Okés, add meg a címed, és megyünk :)
2009. aug. 28. 15:52
25/31 anonim válasza:
ha távol lennék a civilizációtól, akkor nem lenne internetem, és legalább nem olvasnám a hülye homoszexuálisokról szóló kérdéseket. De sajna így ha kell ha nem, a szemem elé ötlik a butábbnál butább kérdésük.
2009. aug. 28. 15:58
26/31 anonim válasza:
Megmondom neked őszintén, hogy nem azért nem írtam többet, mert nem tudok, hanem mert az ilyen ostoba, pattogós kis szarcsimbókokkal nincs miről beszélni, így nagy ívben leszarom őket. Tudod, az a baj veled, hogy iskolapéldája vagy annak, amikor a hülyének önbizalma van és okoskodik. Kiforgattad a szavaimat, ehhez meg tényleg nincs mit hozzáfűznöm, meg amúgy is dolgom van. További kellemes vergődést.
2009. aug. 28. 16:01
27/31 anonim válasza:
A kérdező nem homoszexuális, ezt észre kellett volna venned. És még te nevezel mást butának...
Amúgy, ha nem tetszik a téma, akkor minek szólsz bele? Én sem szólok bele olyan dolgokba, amiket nem szeretek, neked is ezt kéne tenni. Gyűlölet nélkül még jobb is lesz az életed.
2009. aug. 28. 16:02
28/31 anonim válasza:
el kell fogadni ha valaki nem osztja azokat a nézeteket, amiket a "modern" társadalom nagy része igen. Nincsen ezzel semmi gond sztem.
2009. aug. 28. 16:04
29/31 anonim válasza:
úgy látszik az fő a saját levében aki nem tudja elfogadni mások ellenszenvét a témával kapcsolatban...
2009. aug. 28. 16:08
30/31 anonim válasza:
Ezen kár vitatkozni.Van aki utálja a melegeket.és van aki nem.Mindenkinek van joga véleményt formálni.És senkinek nincs joga leszólnia másik véleményét.Az csak egy vélemény amit kérdeztek.
Az én válaszom az a kérdésre, hogy abban a percben kidobnám.Mert undorító és beteges dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!