Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a párotok az azonos neműekhez is vonzódik?!

Figyelt kérdés

Párom nemrég bevallotta, hogy szexuálisan vonzódik a férfiakhoz is (érzelmileg nem). Azt mondta már régóta próbálja elfolytani, mert szeret (amit tudok, érzek is!) de már nem bírja tovább, nem akar hazudni stb.

Eddig úgy éreztük soha semmi nem állhat közénk - de nem tudom, hogy működhetne így egy kapcsolat, családi élet...

Ti hogy reagálnátok, mit tennétek ilyen esetben???

2009. aug. 27. 20:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
49%
én azonnal kidobnám
2009. aug. 27. 20:12
 2/31 anonim ***** válasza:
63%
Én kiakadnék és aztán dobnám ki..
2009. aug. 27. 20:15
 3/31 anonim ***** válasza:
41%
Figyelj én csaj vagyok és bevallom én is vonzodom kicsit a csajokhoz...és ezt a barátom is tudja...és megmondta csajokra sose lesz féltékeny csak tudjon róla...még azt se kéri h őt is vegyük be...szóval eléggé megértő...és mi is hosszutávra tervezünk:) elvileg jövőre esküvő:D
2009. aug. 27. 20:17
 4/31 anonim ***** válasza:
66%
Fájó szívvel, de elküldeném.
 5/31 anonim ***** válasza:
69%

20.12 :D:D:D:D paraaaszt:D

on:

ffiakhoz IS vonzódik, tehát ez nem jelenti azt hogy CSAK hozzájuk, így hozzád is (biszex). Mivel érzed hogy szeret téged, ezért nem hiszem hogy elhagyna egy férfiért, hiszen nem is érzelmileg vonzódik hozzá... Szerintem működhet ugyanúgy tovább a kapcsolatotok, mi változik emiatt? semmi.

Ha érzelmileg vonzódna hozzájuk, már el tudnám képzelni hogy otthagyom, de így nem. Ha el tudja képzelni azt hogy egy ffival éli a hétköznapjait, ebédet főzőcskéznek, puszilóznak smárolnak meg ilyenek, akkor nyilván dobnám, de az hogy KIPRÓBÁLNÁ (!!! az se biztos még hogy szereti ha ki sem próbálta..) a seggbekukit, az még semmit nem jelent.

6/31 anonim ***** válasza:
78%
bezárkóznék a szobába, átértékelném az életemet...aztán mars. Kidobnám mint....szóval érted. Mi értelme annak h melletted elcsavarogjon pasizni...már maga a gondolat is taszító...
2009. aug. 27. 20:18
 7/31 anonim ***** válasza:
78%
kiszáll egy pasi ágyából, aztán be a tiédbe? fujj már! én nem birnám elviselni...aztán ha lesz gyereketek, akkor is elmegy "KIPRÓBÁLNI" h milyen egy fickóval is dugni...fujjjj!!! dobd ki.
2009. aug. 27. 20:20
 8/31 anonim ***** válasza:
50%
Ez hülyeség, nem tehet arról senki h ijen vágyai vannak...ha vannak vannak kész...ha szereted elfogadod...sztem addig nincs gond még csajjal nem csal meg...ismerek olyat akik házasok és ugyan ugy azonos nemüekkel is csinálják(egymás tuttával)...csak fő a bizalom egymás iránt:)
2009. aug. 27. 20:22
 9/31 anonim ***** válasza:
73%

te komolyan nem érzed hogy ez mennyire undorító? Összeizzad egy ócska b*zival aztán hazamegy hozzád és még elvárja hogy szeresd meg értsd meg hogy ő a farkak után is mászkál? De ez egy kamu kérdés az fix vagy te agyaltál itt pár órája hogy

"szerintem a pasim a fiúkhoz is vonzódik, hogy derítsem már kii?" erre kiderült a frankó. Most komolyan ilyen faszit akarsz magadnak? És akkor össze is szedsz valamit a hülye taplójától és évekig kezeltetheted magad. Épeszű ember nem is gondolkodik ezen, hogy mit tegyen ilyenkor!

2009. aug. 27. 20:31
 10/31 anonim ***** válasza:
71%
én kipróbálnám az édes hármast
2009. aug. 27. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!