Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vonzó egy 14 éves lányban egy felnőtt férfi számára?
Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni hogy miért van minden 14 éves ismerősömnek 20 éves(vagy még idősebb) pasija. Ráadásul ők nem is az a komolyabb,érettebb típusú lányok akikről meg tudnám érteni hogy a saját korosztályában nem talál hozzá illő párt. Mi a véleményetek?2009. aug. 27. 19:24
21/28 A kérdező kommentje:
Héhé,nyugi van:D Én is csak 75/B vagyok:D
Lehet hihetetlenül hangzik,de az ismerőseim tényleg laposak :D Elvétve akad csak nagyobb mellű :D
2009. aug. 27. 20:42
22/28 A kérdező kommentje:
Azt megértem ha egy lánynak akinek teltebb idomai vannak,csinos és ezért nagy sikere van az idősebbek között:)
2009. aug. 27. 20:46
23/28 anonim válasza:
máááá bocsesz de 2db 20:23 as van!!! én vok a második!! ti az elsövel veszekedtek... jujj már majdnem megemra vettem... itt néztem... de huh... :D Xd
24/28 anonim válasza:
De most ez a divat a csajoknál... 14 éves csaj 16-17-es pasikkal... Ez kérem a 14-es törvény. idézem: "az olyan csajok akik kicsit kilógnak osztálytársaiktól vagy nagyobbnak tünnek nagy pasikra vadásznak. Persze a pasik hagyják magukat mert örülnek hogy van friss hús.
25/28 anonim válasza:
Amikor 13-14 éves voltam, több idősebb pasi is rámnyomult, mert mivel magas voltam már akkor is, idősebbnek néztek. De ez nekem valahogy egyáltalán nem tetszett, sőt egyenesen undorított...
23 L
26/28 anonim válasza:
Elmondom hogy a mai 14 éves korosztálynak olyan mellük van hogy huszonéves lányok elbeújhatnak. Volt barátnőm nek 95/C meltartója volt és rohadt jól nézett ki nem tudom te ezt honnan veszed hogy deszka elől-hátul.
27/28 A kérdező kommentje:
Most őszintén,hányszor írjam le hogy az ÉN (!!!) 14 éves ismerőseimnek nincs nagy melle? Tök jó hogy kiemelek egy problémát a tizenévesek világából hogy megvitassuk,és mindenki a csöcsméreten kötözködik
2009. aug. 28. 10:42
28/28 anonim válasza:
Akkor tessék mert kell nekik az olyan lány akit 1 hét után megkurnak ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!