Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a vonzó egy 14 éves lányban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vonzó egy 14 éves lányban egy felnőtt férfi számára?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni hogy miért van minden 14 éves ismerősömnek 20 éves(vagy még idősebb) pasija. Ráadásul ők nem is az a komolyabb,érettebb típusú lányok akikről meg tudnám érteni hogy a saját korosztályában nem talál hozzá illő párt. Mi a véleményetek?
2009. aug. 27. 19:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%

Azért mert egyre több az érzelmileg szociopata s*ggfej aki képtelen kellő férfiasságot meg komolyságot mutatni egy korban hozzáillőhöz. Meg valszeg korban hozzáillik de észben kb a varangy s*gge alatt volna, csak kiröhögné egy komoly nő. Nekem a pofámról sülne le a bőr ha olyannal kezdenék aki akár a fiatalabbik tesóm is lehetne, máskülönben ezeknek otthon minden rendben lehet hogy fel tudnak vállalni egy ilyen balhét az ősök előtt, hogy gyakorlatilag kiskorúval kevernek és rontanak meg, vagy ezeknek nincs is egészséges énképük?

De a legvalószínűbb hogy szarnak a hülye kis bakfisba bele, van egy komoly élettársa az értelmesebbnek és emellett tiporják a liliomot az oviban. De azt még megérteném ha olyannal kezdene aki a korát messze túlhaladja és el lehet vele beszélgetni olyanról amiről akár egy 18 évessel de még ez sincs meg, kész pedofília, beteg gyökerek.

2009. aug. 27. 20:02
 12/28 anonim ***** válasza:

A kérdésre is válaszolva: a szűk kis puncija.. :P

Amúgy meg van egy 15 éves lány, akivel msn-eztem, sajnos kb. lehetetlen hogy találkozzunk élőben, mert 7-800 km-re lakik, ráadásul másik országban. Már nem msn-ezek vele, azóta ahogy nézem az iwiw képeit, van is egy kb. hasonló korosztályú barátja. Na de a lényeg, hogy amit itt mondtatok, hogy kis mell meg deszka előlről... ez a 15 éves leányzó olyan testtel rendelkezik, hogy min. 17-nek kinéz, huszonéves nők is megirigyelhetnék a mell-méretét, és nem túl nagy, hanem szép formás és illik hozzá. Az arca is szép stb.....

2009. aug. 27. 20:18
 13/28 anonim ***** válasza:
Az ilyen pasi megrekedt egy 14 éves kamaszlány szintjén ezért képtelen a saját korosztályával kapcsolatot teremteni.
2009. aug. 27. 20:21
 14/28 anonim ***** válasza:

Hát, elég érdekes ismerőseid vannak, ha ott minden 14-15 éves elöl deszka, hátul léc..

Én 14 vagyok, 95/DD-s mellekkel, osztálytársaimnak is van mellük..

Különben én együtt voltam egy 19 éves fiúval, aki eszméletlen helyes volt, egyáltalán nem lúzer, még is velem volt együtt...

2009. aug. 27. 20:23
 15/28 anonim ***** válasza:

mert a srác annyira szefós, hogy egy értelmes 16 éven felüli csajt sem találna magának...

igen mostanság ez divat... a kis értelmes p*csák élvezik h "jujj de csudijóó h ien idös pasim van, meg h uu de szupcsi h ien menö vagyok"

aztán meg majd jól megszivják ha a pasi többet akar ök meg mé csak a kézfogásnál járnak... ebböl lesz a nemkivánt terhesség... O.o"

én 16 éves vok, én azzal vesztettem el a szüzességem akivel eggyütt voltam és szerettem, azóta is eggyütt vagyunk, lassan fél éve, és utálom az ieneket. engen-minket- fikáznak mert h korai meg kis r*bancok vagyunk... pedig ez jó példa a többire is... sorry h igy fogalmaztam de erre nem lehet szebbet irni... tuti le leszek szavazva, de m1, van ebben igazság... :/

16/L

2009. aug. 27. 20:23
 16/28 anonim ***** válasza:
95/DD??? jézusom, na ezt tényleg nem hiszem el, néhai Lollo Ferrarinak nem volt ekkora talán. szerintem az max 65/A kiscsillag:D:D
2009. aug. 27. 20:26
 17/28 anonim ***** válasza:

20:23-as vagyok.

Nem tudom, miért nem hiszed el, 10 éves korom óta nő a mellem... Bár van rajtam egy kis felesleg, szóval nem luficicim van.. 160cm/62 kg vagyok..

Örömmel küldenék Neked képet is, kár, hogy nincs..

2009. aug. 27. 20:32
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem is vagyok rá kíváncsi, bocs:)
2009. aug. 27. 20:34
 19/28 anonim ***** válasza:

Akkor ne köss belém, köszönöm :))

Annyira szánalmasok az ilyen általánosító emberkék... Mintha minden 14-15 évesnek 65/A-s cicije lenne.. Istenem.. Nézz már körül :)))

2009. aug. 27. 20:36
 20/28 anonim ***** válasza:

...

nekem 85/c a melltartóméretem

idősebb pasik sokkal több bukik rám mint a fiatalok.. nem is huszonéves pasik. még idősebbek is. én nem , nem csak arra kellek nekik. persze, ezeket visszautasítom, de a korombeliek észre se vesznek szinte...

2009. aug. 27. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!