Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék közeledni felé?
Figyelt kérdés
Egyik fiú osztálytársam mostanában sokszor szokott odajönni hozzám beszélgetni. Persze nem minden nap, de többször. Órákon észrevettem, hogy néha engem néz. Az osztályból több lánnyal is jóban van, de őket már régebb óta ismeri. Néha mikor órán pl rám szól a tanár, hogy beszéltem a barátnőmmel, akkor odaszól nekem a nevem becézve, ilyen "ejnye-bejnyés" hanglejtéssel. Ha beszélek hozzá, akkor állandóan a számat nézi. Ezek szerint nem vagyok neki közömbös? Ezeken kívül több dolog miatt is úgy érzem, hogy érdeklem, többször keresi a társaságomat. A legjobb barátnőmet régebb óta ismeri, de mikor odajön hozzánk akkor csak hozzám beszél.2013. jan. 7. 21:27
1/3 anonim válasza:
te is nézd őt, esetleg menjetek együtt a buszra és beszélgessetek sokat
2/3 anonim válasza:
tuti jó vagy nála csak még nem meri jobban kimutatni idővel úgy is kezdeményezni fog jobban. Hajrá
23 F
3/3 anonim válasza:
te is nézd,mosolyogj rá,beszélgess sokat vele,kacsints rá,add a jelét,hogy neked is bejön.majd neki is fel fog tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!