Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek? Mit tegyek? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mit tegyek? Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

...mert engem zavar...

barátnőmnek (fészbukon) már egy ideje írogatnak srácok, hogy "tetszel" meg "így szeretlek, meg úgy szeretlek" és szinte úgy is válaszol nekik, hogy "jujj de aranyos vagy *-* <3 <3 :$" meg ilyenek! (ezt onnan tudom, hogy mikor mellette feküdtem akkor láttam az üzeneteket amiket nézegetett - meg mutatott nekem ő is).

Na de... állítólag el küldött jó pár srácot: "ugye tudod, hogy nekem van barátom!?"

Viszont van egy kis gond... néhány srácot nem küldött el. Ez pontosabban 3 srácot jelent, akikkel már telefonon is beszél, meg a tali is szóba jött. Illetve fészbukon vannak lájkolgatások, kép/állapot hozzászólások (elég komolyak), falra írogatások (becézve a srácot) egyszóval flörtölgetnek! És engem nagyon zavar. Mit tudnék tenni? Már beszéltem vele erről és azt mondta, hogy nem csal meg, meg semmi, csak jól esik neki ez.......

Szeret nagyon, én is szeretem őt! De még is kicsit idegesít ez, hogy tali, meg telefonállgatás... stb.

mit tehetek?

2013. jan. 7. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Jajj a barátnőd csak egy átlagos ám köztörvényes riherongy.
2013. jan. 7. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
te is tedd féltékennyé aztánnézd meg hogy reagál
2013. jan. 7. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
amúgy tényleg egy kis érzéketlen ribancnak tűnik akitől meg kell szabadulnod
2013. jan. 7. 20:58
 4/5 A kérdező kommentje:
szeretem nagyon és ő is szeret engem (és ezt érzem is sokmindenben). nem szeretném elhagyni, nem tudom, hogy bírnám. :\\ de azon már gondolkodtam én is (kedves második kommentelő) hogy féltékennyé teszem.
2013. jan. 7. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd ott a lányt, elég valószínű h ez a fele se amiről tudsz, persze nem ismerlek titeket, de ha vki ezt elkezdi nem fogja abbahagyni...
2013. jan. 20. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!