Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudnátok adni egy kis segítség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok adni egy kis segítséget? Lent kifejtem!

Figyelt kérdés
Holnap meg szeretném kérdezni egy lánytól, hogy mit érez irántam, mert én teljesen belé szerettem.Ezt úgy 1.5-2éve magamban tartom de úgy gondolom, hogy sejti.Nah annyit kellene segíteni, hogy hogyan mondjam el neki, ha félre hívom akkor már tudni fogja, hogy mi a szándékom.És, hogy mehetnék a legbiztosabbra?
2013. jan. 7. 20:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi elfelejtettem a végéri írni, hogy 14 éves fiú vagyok.
2013. jan. 7. 20:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Irj priviben h tudjak segiteni
2013. jan. 7. 20:56
 3/11 anonim ***** válasza:
hát ha mar ismered akk hivd el valahova...
2013. jan. 7. 20:57
 4/11 anonim ***** válasza:
nem kell rákérdezni mert ciki ehlyzetbe hozod, Te sem örülnél ha valaki ezzel eléd állna, Azt se mondd el Te mit érzel hanem hívd el randizni, ha tetszel neki igent mond ha elsőre nemet próbáld meg ujra lehet csak épp nem ér rá. Ha másodszorra is nemet mondd valószinűleg nem tetszel neki.
2013. jan. 7. 21:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Hívd el valahova ne faggasd , menjetek sétálni vagy cukrázdába suli után és beszélgessetek sokat egymásról és ki fog derülni a dolog. A lány amúgy osztálytársad ?
2013. jan. 7. 21:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, osztálytáram.Ami ötleteket irtatok azok meg főleg nyáron megvalósíthatók ,valami télit is tudnátok írni?
2013. jan. 8. 14:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne nyári a cukrázda vagy a sétálás ? Beültök egy sütire vagy forrócsokira és télen a sétálás olyan összebújósabb :DD hidd el ilyen hidegben egy forró csokit nem fog visszautasítani :) de ha mesélsz egy kicsit a lányról akkor lehet eszembe jut más is , mármint hogy miket szeret stb.. Mert van akinél a mozi a nyerő de másnak jobban bejön ha beszélhettek sokat mert a moziban ugye inkább ülsz és nézed a filmet ..xdd majd irj fejleményeket :DD sok szerencsét :)
2013. jan. 8. 17:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát nem az a bulizós típus ahogy a 4 év alatt megismertem, én inkább aranyosnak és szépnek mondanám :)Remélem ezzel segítettem.
2013. jan. 8. 18:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát baj lenne ha 14 évesen már az éjszaka királynője lenne.... Mindenképp hivd el valahova, a forrócsokoizás jó program, tudtok beszélgetni stb.
2013. jan. 8. 19:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert te az a bulizós tipus vagy ? Aki szinte minden hétvégén iszik és szétcsapja magát ? amúgy milyen viszonyban vagy a csajjal tehát , mondjuk jó barátok vagy szimplán psztálytársi viszony vagy sokmindent mehtudsz vele beszélni? facen szoktatok beszélni ? Vagy telefonon ? Mett ha mondjuk nagyon sokat dumáltok alapból akkor a mozi jobb lenne mert ha elakad a beszédtéma az nem éppen a legjobb de ha ott a film akkor az eleve ad egy jó kis témát :dddd
2013. jan. 8. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!