Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiúval akarnék talizni, hol, hogy? 13/L bővebben lent
MyVIPről felvett MSNre egy fiú, és a második beszélgetésünknél le"babám"-ozott, meg le"édes"ezett. Talizni akar, de messze lakik tőlünk, és én még nem mászkálhatok egyedül városból városba, mégis úgy szeretnék vele járni, bár még nem igazán ismerjük egymást :/ Olyan aranyos.
Szüleim se biztos hogy rajongnának az ötletért, de max nem tudnak róla :|
Elhívjam őt ide?...De akkor meg nem jöhet a házunkbaxD:D
Szerintetek hol talizzunk?
13/L
Aztaa. Velem is hasonló..de én már kb. 1 hónapja msnezek vele. :)Myvipen kérte el az msn-emet. =)
De még nem taliztam vele..Jó azért engem nem babám-ozott le rögtön ..:D És sajnos mi is messze lakunk egymástól.. Én 13 szval én se mehetek így városból városba..:D Ő 16 és már így beszéltük h valamikor eljön ide.. De még nem jött össze.:D Ha talizunk szerintem csak simán egy séta valahol.. :) Ott lehet beszélgetni..meg stb..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!