Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én mindent feladtam a kapcsolatunkért, ő semmit?
Lehet, hogy rosszul látom a dolgokat, ezért is szeretném a véleményeteket kérni.
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Én teljes mértékben "kidobtam" mindent a megszokott kis életemből: barátok, hobbi, bulik.. Mert ezek nem fértek össze az ő életével. (mondhatni más társadalmi rétegből származunk, ő 'sznob' típus, én meg egy átlag 18 éves). Igazság szerint nem esett nehezemre, mert úgy gondolom a kapcsolatunkért mindkettőnknek fel kell adnunk dolgokat hogy az jól működhessen. Viszont mostanra elkezdett zavarni, hogy ő nem adott fel semmit értünk, mintha evidens lenne, hogy nekem kell alkalmazkodnom az ő világához. Neki természetes dolog, hogy a barátai nem hagyják nyugton, kb óránként hivogatják, így szinte kettesben sem lehetünk. Tészetes, hogy el kell viselnem/viselnünk a savazást amit azért kap a barátaitól, mert velem van, persze közben jópofizni kell továbbra is nekik, akik amúgy borzasztóan cinikusak velem szemben.. És eközben nem veszi észre, hogy én már 2 hónapja nem is találkoztam a barátaimmal, mert egyszerűen nincs időm mellette.
Jól érzem, hogy ez baromira nincs jól így, nem így működik?
Barátokra, egyéb szórakozásra szükség van a kapcsolat mellett, az nem zárhatja ki az élet egyéb területeit.
De tulajdonképpen ez a te döntésed volt, nemde?
Már bocs,cica,de ezt Te rontottad el. Te vállaltad be,hogy megváltozol érte-nem kellett volna. Lehet,hogy ez csak az én filozófiám,de attól még,hogy kapcsolatban él az ember,nem kell eldobja a barátait,hobbiját,életmódját.
Kérte ő Tőled valamikor,hogy ezt tedd az életeddel? Mert ha nem,akkor Neked sincs jogod arra kérni,hogy dobja a sajt barátait. Szóval itt az ideje felvenni a kapcsolatot a barátaiddal- ha egyáltalán visszafogadnak ezek után.
Ez azért elég hihetetlen,már bocsi. MEg lehet úgy oldani a dolgokat,hogy tudj lenni a barátaiddal,és tudj lenni a pároddal.
A későbbi életedre mondom jó tanácsként: ne rombold le a szociális kapcsolataidat egy pasiért. Nálam legalábbis gyanús,ha egy lánynak nincsenek barátai,vagy dobja őket csak azért,hogy minden idejét velem tölthesse. Ebből az jön le,hogy rám akar telepedni,és a végén elvárja,hogy én is ugyanígy viszonyuljak hozzá (ismerős,ugye?). Az pedig onnantól érzelmi zsarolás.
Nem nem igaz, hogy te MINDENT feladtál, Ő semmit. De te sok mindent megváltoztattál az életedben, ő látszólag semmit.
Minden kapcsolatban a két fél dönti el, mit fogad el és mit nem. Lehet az egyik fél többet mer és akar változtatni a párja kedvéért, a másik nem. De ezért nem a másikat kell hibáztatni, te is megtehetted volna, hogy nem változtatsz. Csupán a következtetéseket lehet levonni, hogy kinek mennyire fontos ez az egész, és egyáltalán mennyire figyel a másikra (pl. hogy az ő haverjai ne bántsanak meg téged). Ha pedig nem jó együtt, egyik szerint túl nagy a feszültség, szakítotok. Így megy ez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!