Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolhatott, mikor megkeresett? Milyen válaszra számított? (bővebben lent)
Huhh...Nagy gratuláció,tesó! Nem lehetett könnyű nemet mondani egy lánynak,akibe szerelmes voltál,és konkrétan Rád akart mászni,de életed egyik legjobb döntését hoztad,az biztos! Szóval tényleg,le a kalappal!
Abszolút ne legyen lelkiismeret-furdalásod,ez a lány a leírás alapján igazi pióca. Dobott Téged egy másik srácért,de amikor sz.rba kerül,akkor húzd ki onnan a két szép szeméért,mi? Meg takarítsál más után,tartsd el a más gyerekét. Hú,már a gondolattól is felidegesítem magam,milyen szemét nők vannak. Persze,hogy csalódott benned,hiszen azt hitte,könnyen megvezethető balek vagy,akire rá lehet telepedni,és aki majd eltartja a zabigyerekkel együtt.
Egyáltalán nincs miért bocsánatot kérned,nagyon jól döntöttél!
Nagyon jól tetted, hogy nemet mondtál. Így majd elgondolkodik rajta, hogy Te nem egy marionett bábu vagy, aki végszükség esetén vészf@sszá változtathat és kénye-kedve szerint irányít. Életed legjobb döntése volt! Igazi férfi vagy!
F24
Én Nőként írom neked, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásod.. Most komolyan, aki ennyire hülye, hogy felcsináltatja magát anélkül, hogy ezt előre megbeszélnék a pasijával, az megérdemli.
Sosem hagynám, hogy más vigye ki a szemetet helyettem, ha értitek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!