Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen lányok? Hol ismerkedhetnék velük?
Figyelt kérdés
Olyan lányt szeretnék találni, akinek nem a kigyúrt, heti két hónapot facebookozó, menőzős, nagyhangú, beképzelt "minta" pasik jönnek be, hanem a romantikus, különc, de humorosabb fajta. Sehol nem ismerkedtem még meg ilyen lánnyal :( Bármiféle tipp, ötlet? Privátnak is örülök ;) F/162013. jan. 6. 21:56
11/22 A kérdező kommentje:
*22:07
2013. jan. 6. 22:13
12/22 anonim válasza:
Szabad tudni, hogy melyik szerepjáték volt az? :D
13/22 anonim válasza:
Örülök,h nem te irtad:) de őő itt találsz olyat.
14/22 anonim válasza:
en ilyen fiut keresek :)
amugy peldaul itt talalhatsz :)
15L
15/22 anonim válasza:
16/22 anonim válasza:
#1: Hozzám viszont nem... :P
21/F
17/22 Thom12 válasza:
Én ilyen romantikus, kis "aranyos" pasi vagyok.
De 35 éves, ebbe a korosztályba se kellek,
mert nem vagyok alfahím!
Írhat privit lány, aki ismerkedne.
18/22 anonim válasza:
22:15: A Thrillion Kincsei, de lekésted, mert tíz év után újévkor bezárt.
19/22 anonim válasza:
igen, vannak :)
csak nem jó helyen keresed öket
amúgy most is mennyien írták, hogy ilyen pasi kell, úgyhogy biztos csak egyszerüen türehlmetlen vagy/ nem próbáltad eleget...
20/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon sok ilyen csaj van. Pláne aki már sokat csalódott a nagymenőkben. Én örülnék ha találnék egy ilyen pasit.16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!