Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem?
Figyelt kérdés
Mostanában a párom nagyon rosszul bánik velem. Nem tudom meddig bírom még. Azóta hogy volt egy nagyobb vitánk, sírt előttem és kibékültünk azóta nagyon megváltozott minden. Egy ideig tökéletes volt minden, aztán mostanában meg kifordult önmagából. Nem dicsér, volt hogy malackának hívott vagy valami hasonló szellemes jelzővel illetett. Nem hallom tőle, hogy szép vagyok vagy akármi. Múltkor vendégségben voltunk és gorombán szólt hozzám és mondtam, hogy ne merjen így beszélni velem. Azóta is megy a beszólogatás, meg ugye tudja, hogy másik fiú csapja a szelet nekem, aki nem érdekel engem, de mégis sokkal kedvesebb velem, mint a saját barátom. Miért lett ilyen most a barátom? Már nem kellek neki és így akar lekoptatni? 20/L2013. jan. 6. 18:34
1/3 anonim válasza:
Nem tudjátok megbeszélni? Mert ez így eléggé úgy tűnik, hogy a vége fele közeledtek.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát most egy ideig nem keresem, nem aggodalmaskodom meg semmi. aztán meg, ha nem változik akkor vége lesz. Próbálom megmenteni valahogy a kapcsolatunkat.
2013. jan. 6. 19:41
3/3 anonim válasza:
szerintem valami baj van,nála.Most gondolj bele,sírt elötted.Most szégyenli és igy próbálja ezzel ezt kompenzálni,a párom is ilyen néha és aztán pár nap morgás után befejezi és megint minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!