Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen ugy erzem nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen ugy erzem nem akar mar velem lenni. Akkor miert huzza? Meddig varjak?

Figyelt kérdés
Baratnom szerintem picit sokalta a talikat. Egyenes csaj, mindig megmondja mit akar. Mikor a kapcsolat felenel tartottunk (1 honap) akkor eszre vettem hogy nem keres,csak en ot. Leultem vele beszelni 2 honap utan , most szerdan. Azt mondta hogy nem tudja miert ilyen . Szerintem nem tudott megszeretni, mert ott voltam mindig, egesz nap. Azt mondta felhiv ha atgondolta . Azota egyszer volt neten, ugy vettem eszre szarik az egeszre, de a kapcsolati allapot meg maradt es a kozos kep is. De ha nem erdekli miert huzza mar 5 napja? Muszaj lesz felhivnia elobb vagy utobb , mert egy nagycsomo ruham ott van, amikert akkor megyek ha meggondolta a dolgot. Pont ezert , mert muszaj hivnia , miert huzza?? Ha leszarna mar hivott.vna nem ? Meddig varjak? Jovohet penteken akarok vele beszelni hogy elmegyek a ruhakert es beszeljuk meg. Szerintetek miert huzza? (masik pasas nem hiszem h van)
2013. jan. 6. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Kicsinek érezte a farkad vagy nem vagy elég helyes a barátnői szerint.
2013. jan. 6. 11:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Semmi baj nem volt . A szex is jo volt. Mondta hogy nem vlem van,a baj..
2013. jan. 6. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát kicsit érdekelnéd, még amolyan illedelmes módon,akkor mondta volna, hogy vidd el a cuccaid. De szerintem ennyire sem érdekled.

Én a helyedben átmennék a cuccsaimért aztán kész....Minek akarsz jövőhét péntekig várni.Inkább zárd le mihamnarabb.

2013. jan. 6. 11:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Annyira biztos hogy erdeklem hogy athivott volna mar ha nem erdekelne. Ebben biztos vagyok. Meg a kapcsolatot is levette volna ha nem akarna velem.lenni.
2013. jan. 6. 12:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Dehát magától nem is találkozik veled....
2013. jan. 6. 12:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Holnap suliban talalkozunk ugyis. Meg ugy beszeltuk meg hogy felhiv ha atgondolta. Az nem lehet hogy mivel nagyon ra akaszkodtam most azt varja hogy hivom e? Igy tesztel?
2013. jan. 6. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!