Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve vagyunk együtt a barátommal. Ő azt mondja, még nem annyira szerelmes, mint én, de ez változhat. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Mindenben kiegészítjük egymást, nagyon jól megvagyunk, de állítólag nála nem úgy megy ez az egész, hogy hipp-hopp szerelmes lesz. Van még esély, hogy belémszeret? Azt mondja nagyon fontos vagyok neki és vmi furcsát érez irántam, úgy érzi kicsit már szerelmes.2009. aug. 27. 13:55
11/14 anonim válasza:
"Mindenben kiegészítjük egymást, nagyon jól megvagyunk, de állítólag nála nem úgy megy ez az egész, hogy hipp-hopp szerelmes lesz. Van még esély, hogy belémszeret? Azt mondja nagyon fontos vagyok neki és vmi furcsát érez irántam, úgy érzi kicsit már szerelmes."
A furcsán van a hangsúly:D
12/14 A kérdező kommentje:
Nah várjál csak, akkor a furcsa az jó vagy rossz? :D
2009. szept. 8. 18:26
13/14 anonim válasza:
van remény, de számomra furcsa, hogy úgy belemenni egy kapcsolatba hogy nincs meg az alapvető dolog, a szerelem az magától jön egyik pillanatról a másikra,nem pedig mittom én 3 hónap együtt járás után.
Valamit biztos érez, de ha már eleve nem szerelmes.......nem tudom milyen jövője lenne.
27/L
14/14 A kérdező kommentje:
Együttvagyunk, nagyon jól érezzük magunkat, minden teljesen jó. amúgy én sem szerettem az elején, csak jól elvoltunk. ez mostanra alakult ki :)
2009. szept. 8. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!