Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve vagyunk együtt a barátommal. Ő azt mondja, még nem annyira szerelmes, mint én, de ez változhat. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Mindenben kiegészítjük egymást, nagyon jól megvagyunk, de állítólag nála nem úgy megy ez az egész, hogy hipp-hopp szerelmes lesz. Van még esély, hogy belémszeret? Azt mondja nagyon fontos vagyok neki és vmi furcsát érez irántam, úgy érzi kicsit már szerelmes.2009. aug. 27. 13:55
1/14 anonim válasza:
jó úton halad az igaz szerelem felé, légy vele türelmes, csak idő kell neki, amíg kialakul benne a szerelem:)
2/14 A kérdező kommentje:
Annyira köszönöm ezt a választ. Nem csak azért, mert ezt szerettem volna "hallani"-olvasni, hanem mert talán egy kis idő és tényleg lesz belőle vmi. Nagyon remélem :). Szóval akkor ne nyaggassam, ugye? :)
2009. aug. 27. 14:02
3/14 anonim válasza:
semmiképpen ne nyaggasd:) egyébként egyetértek az első hozzászólóval.
4/14 anonim válasza:
Persze, hogy van ilyen, én vagyok rá az élő példa. Semmi pánik, minden rendben! ;)
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Leszokok a nyaggatásról...úgysem lehet erőltetni az ilyen dolgokat, sőt lehet, hogy ezzel üldözném el egy idő után :).
2009. aug. 27. 14:08
6/14 A kérdező kommentje:
Ok, ok. No pánik :D
2009. aug. 27. 14:10
7/14 anonim válasza:
Szerintem már szeret, csak még magának sem meri bevallani, mert volt egyszer egy szerelmi csalódása és fél az újabb csalódástól. Mindenképp légy türelmes vele.
Velem megtörtént ugyanez a szituáció, de én nem éreztem jól magam így ebben a kapcsolatban és elhagytam, pedig mindentől jobban szerettem. Utolag mikor már elveszített persze már ő is rájött, hogy szeretett, de olyankor már nem lehet semmit tenni. Azóta már eltelt pár év, volt több kapcsolatom, de úgy gondolom ő volt az igazi, akit elszalasztottam, ,mert túl bizalmatlan és türelmetlen voltam. Ha igazán szereted remek kapcsolatotok lesz és szavak nélkül is érezni fogod, hogy szeret. Csak légy megértő!
8/14 A kérdező kommentje:
15:54! Nagyon köszönöm a jótanácsot! És nagyon sajnálom, hogy ráment erre a "kis apróságra" a kapcsolatotok. Nem lehetne esetleg helyrehozni még???
2009. aug. 27. 16:00
9/14 anonim válasza:
Nem lehet helyrehozni, mert haragudtam rá, hogy amikor együtt voltunk nem éreztette, hogy szeret és amikor utólag helyre akarta állítani a hibákat én nem hagytam (hansúlyozom haragudtam nagyon)fél év múlva lett egy barátnője, aki a mai napig megvan neki.
10/14 A kérdező kommentje:
Hát nagyon sajnálom, hogy ez lett a vége. De úgyis találsz magadnak valakit, aki nagyon fog szeretni és remélhetőleg ki is mondja! :)
2009. aug. 27. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!