Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tudja megfejteni ezt a viselkedést?

Figyelt kérdés
Megpróbálom minél rövidebben és lényegre törőbben leírni a helyzetet. Kb 2 hónapja összejöttem egy sráccal (már előtte is ismertem), de semmi komolyabb nem lett közöttünk. Találkozgattunk, elvoltunk, beszélgettünk, a csók volt a max ameddig elmentünk. 1 hónapja kb bejelentette, hogy még nincs túl az előző kapcsolatán, egyelőre komoly kapcsolatot nem akar, de bízzunk mindent az időre. Ennek ellenére elhívott Bécsbe szilveszterezni. Nagyon jól elvoltunk, (egy furcsa véletlen folytán még együtt is kellett aludnunk), de nem feküdtünk le egymással, tehát nem csak arra kellettem volna neki. Mióta hazajöttünk, nem tudom mit gondoljak. A hangulata hihetetlenül ingadozó, hol nagyon jól elvagyunk és beszélünk napi 2-3 órákat, máskor meg csak pár percet. Rákérdezni nem akarok, hogy mi a helyzet, mert félek hogy azzal az ellenkező hatást váltanám ki. Mi lenne a helyes döntés/cselekedet ebben az esetben? Egyébként személyesen holnap találkozunk. Mindketten 21 évesek vagyunk.
2013. jan. 6. 14:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi 5-ös a választ! :)

Remélem ő is így gondolkodik, mint te. Azt hiszem várok még egy pár napot, aztán valahogy finoman rákérdezek a dolgokra, mert ekkora bizonytalanságban nem tudok sokáig lenni. Köszi még egyszer, ment mindenkinek a zöld pacsi :)

2013. jan. 6. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!