Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell ezt túlélni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell ezt túlélni? Tudna gyógyírt nyújtani valaki égő szívemre?

Figyelt kérdés

34F vagyok,nem kezdő,egy váláson már túl, ez mégis a földre nyom engem:

Barátnőmmel 2,5 éve vagyunk együtt, sokat tettem kezdetben is a kapcsolatért, talán többet, mint ő, neki nehezebb időszaka volt, mikor megismerkedtünk. De összejött, megszerettük egymást, és mikor 2-esben voltunk nagy volt a harmónia közöttünk.

1 év alatt elértem, hogy feljöjjön pestre és együtt laktunk. Nagy szó, mert addig anyuci szoknyáján otthon élt! 1 évet. Sajnos az anyja és a húga óriási befolyással vannak rá, és ők eltiltják tőlem, lebeszélik, oltják, merthogy én elvált vagyok gyerekkel, és nem ilyet képzeltek a kislányuknak. Pár hónapja a testvéréhez költözött. A különválás újra felerősítette szerelmünket, titokban továbbra is együtt voltunk, és édes volt minden perc. 2 napja azonban egy kis testvéri ármánykodás/vádaskodás segítségével teljesen ellenem fordult, szakított velem, sms-eimre, őszinte leveleimre nem válaszol.

Egyik nap még boldogan együtt, másnap már SE KÉP, SE HANG!

Hogy lehet ez?

Ez még a visszájára fordulhat? Hogyan?

Nagyon nehezen bírom egyedül, most nem dolgozom, szólnom sincs kihez, egyedül vagyok pesten, és korábbi barátnőm kicsit hasonló sztori vége után teljesen beteg lettem, depresszió, pánikbetegség!

Nem akarok újra tönkremenni.

Csak rá gondolok, ég a lelkem a bennem maradt érzések miatt, úgy érzem belehalok, nem akarok ismét bedilizni,

de ehhez nagyon erős társ/segítő kéne most!

Hogy lehet ezt túlélni? Vagy mit csináljak?

2009. aug. 27. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Először szedd össze magad. Hogy lehet túlélni? Mész tovább. Ha befolyásolni lehet, valószínűleg sablonos buta ember.

Visszájára fordulhat, ha teszel érte, vagy ha tényleg szeret és ráébred, hogy hibázott, de folyamatosan retteghetsz, mikor fordítják ellened. De egy kicsit hagyd lógva.

Van ismerősöd Pesten? Valaki? Hívd fel, de ne azért, hogy órákat panaszkodhass neki, csak valami kötetlen program, hogy ne a magány gyötörjön. Mozdulj ki a 4 fal közül, legalább 1 hosszú séta erejéig.

2009. aug. 27. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:

ha a lány őszintén szeretett volna, akkor ilyet nem tesz, és akkor hiába a befolyás otthonról, mert nem érdekelné. ha annyira nem képes h válaszoljon a leveleidre, sms-eidre, akkor végképp nincs valami rendben. amit tudok mondani, még egyszer próbáld vele lehetőleg személyesen megbeszélni, hogy mi legyen kettőtök között, de ne erőltess semmit. ha neki ennyire szüksége van arra h anya kicsi lánya maradjon és azt tegye amit ő mond, akkor hagyjd! mellesleg én is hasonló helyzetbe vagyok... próbáld meg túltenni magad rajta, ill. ne is próbáld hanem tedd! ne legyen depresszió, meg étvágytalanság, meg folyamatos melankólia! szépen kapard ki magad a szarból! előre nézz és ne hátra! ha döntött, neki az otthon kell és nem te akkor tiszteletben kell tartani, és lépni.

lehet h durva vagyok, de hosszú távon jót fog tenni...

szóval ne hagyj hogy a földre nyomjon! kelj fel és rúgd magad fenékbe!!!! "légy, ami lennél férfi. a fű kinő utánnad."

2009. aug. 27. 13:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm eddigi segítő válaszaitokat.

Nem sok ismerősöm van pesten, 2 barátból egyet sem tudtam egy fél estére, vagy órára sem elérni. Mindenki csak hajtja a melót, bezárkózik. De szerencsére holnap jön a hétvége, és az most meg lesz oldva a gyerekeimmel.

Igazad van, ha igazán szeretne, akkor a tűzbe is utánam jönne, ahogy én őutána. Nagy nehezen kierőszakoltam tegnap este egy személyes találkozást, hogy azért mégse sms-be, meg telefonon szakítson már, hanem mondja a szemembe. 5 percet alig töltött velem, a padra sem akart leülni, a húga 20 méterről állandóan szemmel tartott minket, és igazából csak a fejemhez vágott dolgokat, de nem beszélt az érzéseiről nekem! Nagyon megalázó helyzet volt. Meg az elején meg a végén odajött a tesója és belepofázott, "őhelyette"!

Hát igen. Tegnap egész nap semmit sem ettem! De ez csak ma jutott eszembe. Ma is még alig valamit...

Szóval, hogyan nő ki utánam a fű??? :)

2009. aug. 27. 13:44
 4/4 A kérdező kommentje:

Ja, és mindezek után Ő nem hiszi, hogy én igazán szeretem őt, "én csak játszottam vele", "becsaptam", stb. stb.

...mikor inkább meghalnék érte!

2009. aug. 27. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!