Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szóba hoznátok, ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóba hoznátok, ha a barátnőtök véletlenül fingik?

Figyelt kérdés
Együtt aludtunk, mindketten félálomban voltunk, amikor a barátnőm 3x is fingott a takaró alatt. Számomra egyáltalán nem volt visszataszító, hisz én is (és gondolom mindenki más is) szokta csinálni, sőt még aranyos is volt :D Ő észrevette, hogy mit csinált félálomban, éreztem rajta, hogy nagyon zavarban van, észrevétlenül felemelte a takarót, én meg nem tudtam, hogy mit tegyek, mondjam-e neki, hogy engem tényleg a legkevésbé se zavar és csak adja ki bármikor, ha kell, mert még szétrobban belül, vagy tegyek úgy, mintha észre se vettem volna. Az utóbbira szavaztam, de szerintem még most is nagyon kellemetlenül érzi magát, látom rajta.
2013. jan. 6. 10:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

bár nekem lenne barátnőm, és ő fingana előttem :) én izgatónak tartom, amikor én ő előtte, meg ő én előttem, az az igazi :) csak félek, hogy a fingásokból mindig aktus lenne xdddddd

akinek meg nem kell olyan csaj, aki fingik, az meg szánalmas, és nem érdemel 1 csajt sem!!!!!! + ássa el magát

2013. ápr. 3. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!