Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha nektek van barátnőtök és elvileg szeretitek, akkor tényleg nem érdekel titeket a többi nő?
Ha rendesen kielégít, mindent megkapok tőle szexben is, akkor semmi esélye más nőnek!
F.
Ha jó a kapcsolat, naponta találkozunk és rendszeres a szex is, akkor nem érdekel más.
Ha valamiért nem érzem jól magam egy kapcsolatban, akkor érdekelni kezdenek mások is.
Ha nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is szeretem, akkor akármennyire is hihetetlen, nem érdekel a többi nő. Próbálkozzon akár a világ legjobb nője, legfeljebb csak megnézem, hogy ej, jól néz ki, de annyi.
Ha szeretek valakit, akkor ő tetszik, és kész. Nem jó érzés másról fantáziálgatni.
Nekem van most egy barátnőm és természetesen nagyon szeretem és bízok is benne ahogy ő is bennem!
De ha megyek az utcán én meglátok egy csinos csajt akkor megnézem sőt gondolataim is vannak róla de 100 gyönyörű nő kevés lenne hogy megcsaljam őt. Amúgy ő is megnézi a pasikat és picit sem vagyunk féltékenyek mert bízunk egymásban teljesen!
Nekem tetszett egy sor gyönyörű lány, és mindbe állatira szerelmes voltam, de amikor jött a soron következő mindig jobb és jobb, akkor az totál neutralizálta az előzőt.
/Ez a semlegesítenit jelenti,hogy te is értsd./
Sőt,volt már olyan is,amikor egyszerre kettő,vagy több is tetszett, és akármelyikkel jöttem volna össze,mindig a másik kellett volna. Tehát ,ha volna nőm, akkor is hamar piccán lenne rúgódva, ha eljön a következő jobbik.
Már olyankor nem működik a kémia, semleges kémhatásúvá teszi a jobbik ,újabbik őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!