Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha nektek van barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha nektek van barátnőtök és elvileg szeretitek, akkor tényleg nem érdekel titeket a többi nő?

Figyelt kérdés
Értem úgy, hogy a fejetekben nem cikáznak kusza gondolatok nektek tetsző nőkről? Vagy teljesen semleges nektek mindegyik,legyen az hiprszuperjónő vagy bármilyen? Mert azért azt nem hiszem:D

2013. jan. 4. 00:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha végiggondolod fordítva, megvan a válasz.
2013. jan. 4. 00:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Van barátnőm, szeretem, és észreveszek másokat is. De nem állok le más nőkkel ismerkedni, hitegetni őket, nem teszek semmit a barátnőm ellen. Szerintem egy kósza gondolat, amíg nem válik vággyá, ártatlan dolog.
2013. jan. 4. 00:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha rendesen kielégít, mindent megkapok tőle szexben is, akkor semmi esélye más nőnek!

F.

2013. jan. 4. 00:55
 4/13 anonim ***** válasza:
ez a nagyon elvakult szerelmi rész kb 1 évig tart és az életben 1x van ilyen.
2013. jan. 4. 00:57
 5/13 anonim ***** válasza:
hűséges vagyok nem vak!!
2013. jan. 4. 00:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha jó a kapcsolat, naponta találkozunk és rendszeres a szex is, akkor nem érdekel más.

Ha valamiért nem érzem jól magam egy kapcsolatban, akkor érdekelni kezdenek mások is.

2013. jan. 4. 01:00
 7/13 A kérdező kommentje:
#5. Nem azt mondom, hogy rá se nézz egy lányra.. hanem létezik-e hogy más csajról fantáziálsz amikor van barátnőd..
2013. jan. 4. 01:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is szeretem, akkor akármennyire is hihetetlen, nem érdekel a többi nő. Próbálkozzon akár a világ legjobb nője, legfeljebb csak megnézem, hogy ej, jól néz ki, de annyi.

Ha szeretek valakit, akkor ő tetszik, és kész. Nem jó érzés másról fantáziálgatni.

2013. jan. 4. 01:11
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem van most egy barátnőm és természetesen nagyon szeretem és bízok is benne ahogy ő is bennem!

De ha megyek az utcán én meglátok egy csinos csajt akkor megnézem sőt gondolataim is vannak róla de 100 gyönyörű nő kevés lenne hogy megcsaljam őt. Amúgy ő is megnézi a pasikat és picit sem vagyunk féltékenyek mert bízunk egymásban teljesen!

2013. jan. 4. 01:12
 10/13 anonim ***** válasza:
11%

Nekem tetszett egy sor gyönyörű lány, és mindbe állatira szerelmes voltam, de amikor jött a soron következő mindig jobb és jobb, akkor az totál neutralizálta az előzőt.

/Ez a semlegesítenit jelenti,hogy te is értsd./

Sőt,volt már olyan is,amikor egyszerre kettő,vagy több is tetszett, és akármelyikkel jöttem volna össze,mindig a másik kellett volna. Tehát ,ha volna nőm, akkor is hamar piccán lenne rúgódva, ha eljön a következő jobbik.

Már olyankor nem működik a kémia, semleges kémhatásúvá teszi a jobbik ,újabbik őt.

2013. jan. 4. 04:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!