Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ha nektek van barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha nektek van barátnőtök és elvileg szeretitek, akkor tényleg nem érdekel titeket a többi nő?

Figyelt kérdés
Értem úgy, hogy a fejetekben nem cikáznak kusza gondolatok nektek tetsző nőkről? Vagy teljesen semleges nektek mindegyik,legyen az hiprszuperjónő vagy bármilyen? Mert azért azt nem hiszem:D

2013. jan. 4. 00:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én gáz vagyok. De ha tényleg szeretem (és nem csak sablonszövegként mondom), akkor engem tényleg nem érdekel más csaj. Még csak utánuk sem nézek, ha egyedül vagyok se.
2013. jan. 4. 10:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy biztos, a nők sem különbek. Nem veszik észre a pasik, mert a nők nem úgy bámulnak, mint ők, de megnézem a pasik fenekét.
2013. jan. 4. 10:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagyok a barátnőmbe, ugyanúgy megnézem a többi nőt és elgondolkodom azon, hogy milyen lenne, viszont nem tudok velük semmit csinálni. A látványon kívül semmi más nem fog a másik nőben motiválni, úgy mint illat, a hangja, vagy hasonlók, mert nem fogok iránta érdeklődni.
2013. jan. 4. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!