Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Idősebb pasik jönnek be, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb pasik jönnek be, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Igazság szerint az idősebb 22-27 éves magas, mackós de amellett erős, sármos, aranyos pasik jönnek be. Ezzel csak egy gond van hogy 16 éves vagyok. Volt is már kapcsolatom egy hasonlóval..(légy szíves ne hordjatok le emiatt) Igen előfordulhat hogy apakomplexusom van. Elég bonyolult családi helyzetem van. Egyszerűen nem jönnek be a mai hülye, nyápic, femin fiúk. Az igazi férfiakra bukom akikre lehet számítani megvédenek és nem gyerekesek.. de ahogy tapasztaltam ez inkább csak az idősebb pasikra igaz. Mit csináljak? A barátnőim és a korombeli emberek leszólnak emiatt..
2013. jan. 6. 01:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
10-es: Nem mondod? Miből jöttél rá? Csak nem a 4-mondatomból? :D
2013. jan. 13. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!