Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Titeket zavar, ha egy nő csúnyán beszél?
Amikor megláttam, hogy új válasz érkezett, már mosolyogva vártam, mi sül ki ebből. :)
Szóval. Ő, hát nem is tudom. Én az alapján minősítettem, amiket itt elolvastam. Szerintem az obszcén szavak használata semmilyen körülmények közt sem a kulturált ember jellemzői és számomra az, aki támogatja az a obszcén szavak használatát, az obszcén szavakat használó nőket, az számomra egy unkultúrált ember és joggal állíthatok ezzel kapcsolatos dolgokat.
Bizonyára te is találkoztál olyan mai szavakkal, melyeket a történelem régebbi időszakaiból vettek át mai modern nyelvezetünkbe, mint például tróger (eredeti jelentése: alkalmi, szakképzetlen szállító-, rakodómunkás, szerintem nem ezzel a jelentésével használják ma), vagy mint a proletár, ennek a szónak mai a jelentése csak annyi -ahogy, te is írtad helyesen- hogy a társadalom alsó szintjén lévő ember.
Én nem mondtam, hogy az orvostanhallgatók beképzeltek.
Miért, te agresszív, kivagyi, hatalommániás, uralkodó jellem vagy? Én a nő alaptermészetére értettem, de nincs kedvem vitatkozni ezen.
Nem, köszi a feltételezést, nem magamból indultam ki, az átlagot néztem. Szerintem ezt sem kell magyarázni, tanulmányozd a férfiak pszichológiáját.
"Egy kapcsolat akkor működik, ha a két fél egyenrangúnak tekinti a másikat."
Ez szép és igaz, de attól én még tisztelhetem a másikat, többre tarthatom magamnál, nem? Neked nem esne jól, ha elismernék, hogy te többet tetszel alapból és ezt értékelik, tisztelik benned? Elég fura, ha nem tudod értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!