Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Titeket zavar, ha egy nő csúnyán beszél?
Én nagyon odafigyelek a szóhasználatra. Saját magamnál is és természetesen másnál is. Ebből simán leszűrhető az illető értelmi szintje. A helyesírásról nem is beszélve. Nagyon fontos dolgok ezek az életben.
Viszont néha napján 5 perc káromkodás mindenkinek jár (ami persze nem pontosan öt perc, hanem kevesebb, csak ez egy iylen megfogalmazás).
Nem az a problémám, hogy lepontoztak, nem érdekel a statisztika. De ebben mi kivetni való van?
"Nagyon! Egy nő méltóságát veszti, ha obcén szavakat használ."
Az idegesít fel, hogy kretének az emberek.
Mióta az a normatíva, hogy az igazi, normális nő káromkodik? Eddig bennem mindig az volt, hogy a nő egy sokkal nemesebb emberi lény, mint a férfi. A férfi káromkodik, mert egy alulexponált disznó, de a nő az nem disznó, hanem egy annál sokkal kulturáltabb, értelmesebb lény (nem a disznónál, hanem az alulexponált disznó férfiaknál). Érted? Egy hasonlat; mondjuk a pápa ne káromkodhatja el magát a Vatikánban, mert a presztízsét rombolná, ugyanígy a nőknél, rombolja presztízsüket, nemességüket.
Örülnél, ha olyan társadalmi szinten lennél, mint én, kedves #27!
Az iménti trágár megnyilvánulásom, kísérletként szolgált arra, hogy vajon könnyebben tudok-e szót érteni a proletár fajtáddal -ne vedd sértésnek, kérlek.
Szerintem a nő, akkor is egy szebb nem, mint a férfi, talán megértitek, hogy férfiként nem csodálom, nem tartom nagyra a férfi nemet. A nő kecses, finom, gyönyörű, tisztességes, kedves ellenben a férfival. A férfi agresszív, kivagyi, hatalommániás, uralkodó jellem. Szerintem olvasgass bele egy kicsit a törikönyvekbe és rájössz, hogy a Föld történetében mindig a férfiak voltak a dominánsak, csak a XX. és XXI. századtól kezdtek el érvényesülni a nők is, sokkal szebb világban élnénk, ha a nők irányítanának.
Nem tudom, mi kivetni való van abban, ha az mondom, hogy a nőhöz nem méltó a trágár beszéd. De tudod mit? Ha neked jó, ha egy jó kis proli lánnyal együtt trágárkodtok, akkor egészségedre, éljetek boldogan. Én maradok inkább a kultúrkörökben.
#28, nem mondtam, hogy a férfi alárendelt lény a nőhöz képest, nem vagyok bolond, hogy saját magamat alázzam meg. Csupán csak tisztelem, többre tartom magamnál a nőt, mert sokkal nagyobb terheket visz el az életben, mint én. Én sose fogom, megtudni, milyen szülni, sose fogom átélni az anyai odaadás biológiáját, nem lesz időm viszonozni azt a sok jót, amit kapni fogok álmaim nőjétől.
Persze, a nő szót, a szó nemességének oka miatt, nem értem minden nőre, csak arra, aki tényleg az.
Édesem, ezek után ne csodálkozz, hogy lepontoznak ;)
Nem a véleményed kifejtésével van a gond, a többiek is ezt tették, csak sokkal kulturáltabban (még a "proletárok" is. Ha már itt tartunk, TE milyen jogon minősítesz le bárkit a véleménye miatt? Amúgy a fogalomzavar tisztázása végett:
proletár - a társadalom alsó szintjén lévő nincstelen munkás. Ezek szerint a te perspektívád szerint én is ebbe a kategóriába tartozom:) Hmm... Érdekes.).
Utálom, amikor valaki ilyen degradálóan beszél másokról, mert felsőbbrendűnek hiszi magát a többinél. Éppen erről beszéltem. És még az orvosokra/orvostanhallgatókra mondják, hogy beképzeltek...:-)
Egyébként akkora baromságot mondtál, hogy sikítok. Hú, mennyire gyűlölöm, ha egy pasi ennyire szexistán gondolkozik.
"A nő kecses, finom, gyönyörű, tisztességes, kedves ellenben a férfival. A férfi agresszív, kivagyi, hatalommániás, uralkodó jellem. "
Hát, én a te világodban a hermafroditák közé tartozom, az tuti :D Egyébként gondolom, mindenki magából indul ki, szóval gratulálok a sok jó tulajdonságodhoz (sebaj, a lényeg, hogy tankönyvbe illően adod ki magadból az agresszivitást), és részvétem a párodnak:) Már ha van.
"tisztelem, többre tartom magamnál a nőt"
Én soha nem tartom magamnál többre/kevesebbre egy férfinál. Egy kapcsolat akkor működik, ha a két fél egyenrangúnak tekinti a másikat.
Amúgy sok sikert kívánok álmaid nőjének megtalálásához, valamelyik elkövetkezendő földtörténeti korban hátha szerencséd lesz:) Én inkább maradnék a földön, és megelégszem egy olyan pasival, akit tudok szeretni minden tökéletlensége ellenére is. És aki ezt viszonozni is tudja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!