Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Titeket zavar, ha egy nő csúnyán beszél?

Figyelt kérdés
Szerintem van, akinek jól áll egy-egy elejtett "szépszó", van, akinél erőltetetten hat.

2013. jan. 5. 21:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Én nagyon odafigyelek a szóhasználatra. Saját magamnál is és természetesen másnál is. Ebből simán leszűrhető az illető értelmi szintje. A helyesírásról nem is beszélve. Nagyon fontos dolgok ezek az életben.

Viszont néha napján 5 perc káromkodás mindenkinek jár (ami persze nem pontosan öt perc, hanem kevesebb, csak ez egy iylen megfogalmazás).

2013. jan. 6. 10:36
 22/32 anonim ***** válasza:
Mindenkivel előfordul, hogy elszólja magát egyszer-kétszer. De aki már észre sem veszi és akaratlanul is kötőszóként használja folyamatosan a káromkodást, az primitívségről árulkodik. Az egyik előzőtöl kérdezném, egy egyetemista nem lehet primitív? Attól még, hogy valaki meg tudja tanulni a tananyagot a vizsgára még lehet nagyon sötét. Az egyetemi éveim alatt jó sok sötét emberrel ismerkedtem meg akik sikeresek voltak az egyetemen, de ha megszólaltak nem sugárzott belőlük több értelem mint iskolázatlan lezüllött emberekből.
2013. jan. 6. 10:45
 23/32 anonim ***** válasza:
Jó' van, akkor pontozzatok le, meg a többieket, akik nem szeretik a káromkodós lányokat és b@szátok meg, ha nektek ez kell, proletárok!
2013. jan. 6. 11:26
 24/32 anonim ***** válasza:
Azt én sem szeretem, ha valaki borzasztó rondán beszél. Szerintem egy b szdmeg vagy ilyen-olyan belefér egyszer kétszer, én lányként kifejezetten utálom, hogy sok pasi nem szereti, és esetleg figyelni kell arra, hogyan beszélek. Nem, mintha nem tudnám kifejezni magam káromkodás nélkül, de ha a számra jön, ne kelljen már elnyomnom, csak mert szerintük "nem nőies". Nem érdekel, ha nem nőies, nem is azért létezek, hogy minden pasi elvárásának megfeleljek. Nem káromkodok állandóan, de ha nem káromkodhatok, akkor a kommunikáció sem fog menni olyan gördülékenyen, mint anélkül. Szerencsére az én fiú ismerőseim kifejezetten vagánynak tartják, ha valami kreatívabb káromkodás kicsúszik a számon. Egy-két olyan van, aki elborzadva megkérdezte, hogy hát hogy beszélek?! Hát így, b.zdmeg.
2013. jan. 6. 12:39
 25/32 A kérdező kommentje:
na, az ilyen kirohanásokat utálom :) ember, ez csak egy kérdés volt, ne húzd fel magad. engem is le szoktak néha pontozni, és akkor mi van? :D
2013. jan. 6. 12:39
 26/32 anonim ***** válasza:

Nem az a problémám, hogy lepontoztak, nem érdekel a statisztika. De ebben mi kivetni való van?

"Nagyon! Egy nő méltóságát veszti, ha obcén szavakat használ."

Az idegesít fel, hogy kretének az emberek.

Mióta az a normatíva, hogy az igazi, normális nő káromkodik? Eddig bennem mindig az volt, hogy a nő egy sokkal nemesebb emberi lény, mint a férfi. A férfi káromkodik, mert egy alulexponált disznó, de a nő az nem disznó, hanem egy annál sokkal kulturáltabb, értelmesebb lény (nem a disznónál, hanem az alulexponált disznó férfiaknál). Érted? Egy hasonlat; mondjuk a pápa ne káromkodhatja el magát a Vatikánban, mert a presztízsét rombolná, ugyanígy a nőknél, rombolja presztízsüket, nemességüket.

2013. jan. 6. 13:05
 27/32 anonim ***** válasza:
23 as a tipikus sza rházi kultursznob tipikus mintapéldánya, ha valaki nem nyal segget az igényeinek, máris ugyanúgy káromkodik, mint aki természetesen teszi. Képmutató szarság az ilyen. MEg még ettől érzi magát felsőbbrendűnek, hogy sótlan nyelvtankönyv szerint beszél. Elég gáz az ilyen, nők meg mitől volnának már különbek a férfiaknál, elszállt, ostoba gőgős banya halandzsázik csak ilyeneket. Égő vagy nagyon akárki is vagy...
2013. jan. 6. 13:11
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, de nem érzem magam nemesebbnek egy férfinél sem. Számomra a férfi egyenlő fél, nem alulrendelt, és nem is olyan, akit az egekig dicsőítek, vagy akinek meg kell felelnem. Más kérdés, hogy kinél tartom magam intelligensebbnek, kinél nem, de az nem nem függő.
2013. jan. 6. 13:16
 29/32 anonim ***** válasza:

Örülnél, ha olyan társadalmi szinten lennél, mint én, kedves #27!

Az iménti trágár megnyilvánulásom, kísérletként szolgált arra, hogy vajon könnyebben tudok-e szót érteni a proletár fajtáddal -ne vedd sértésnek, kérlek.

Szerintem a nő, akkor is egy szebb nem, mint a férfi, talán megértitek, hogy férfiként nem csodálom, nem tartom nagyra a férfi nemet. A nő kecses, finom, gyönyörű, tisztességes, kedves ellenben a férfival. A férfi agresszív, kivagyi, hatalommániás, uralkodó jellem. Szerintem olvasgass bele egy kicsit a törikönyvekbe és rájössz, hogy a Föld történetében mindig a férfiak voltak a dominánsak, csak a XX. és XXI. századtól kezdtek el érvényesülni a nők is, sokkal szebb világban élnénk, ha a nők irányítanának.

Nem tudom, mi kivetni való van abban, ha az mondom, hogy a nőhöz nem méltó a trágár beszéd. De tudod mit? Ha neked jó, ha egy jó kis proli lánnyal együtt trágárkodtok, akkor egészségedre, éljetek boldogan. Én maradok inkább a kultúrkörökben.

#28, nem mondtam, hogy a férfi alárendelt lény a nőhöz képest, nem vagyok bolond, hogy saját magamat alázzam meg. Csupán csak tisztelem, többre tartom magamnál a nőt, mert sokkal nagyobb terheket visz el az életben, mint én. Én sose fogom, megtudni, milyen szülni, sose fogom átélni az anyai odaadás biológiáját, nem lesz időm viszonozni azt a sok jót, amit kapni fogok álmaim nőjétől.

Persze, a nő szót, a szó nemességének oka miatt, nem értem minden nőre, csak arra, aki tényleg az.

2013. jan. 6. 14:07
 30/32 A kérdező kommentje:

Édesem, ezek után ne csodálkozz, hogy lepontoznak ;)

Nem a véleményed kifejtésével van a gond, a többiek is ezt tették, csak sokkal kulturáltabban (még a "proletárok" is. Ha már itt tartunk, TE milyen jogon minősítesz le bárkit a véleménye miatt? Amúgy a fogalomzavar tisztázása végett:

proletár - a társadalom alsó szintjén lévő nincstelen munkás. Ezek szerint a te perspektívád szerint én is ebbe a kategóriába tartozom:) Hmm... Érdekes.).

Utálom, amikor valaki ilyen degradálóan beszél másokról, mert felsőbbrendűnek hiszi magát a többinél. Éppen erről beszéltem. És még az orvosokra/orvostanhallgatókra mondják, hogy beképzeltek...:-)

Egyébként akkora baromságot mondtál, hogy sikítok. Hú, mennyire gyűlölöm, ha egy pasi ennyire szexistán gondolkozik.

"A nő kecses, finom, gyönyörű, tisztességes, kedves ellenben a férfival. A férfi agresszív, kivagyi, hatalommániás, uralkodó jellem. "

Hát, én a te világodban a hermafroditák közé tartozom, az tuti :D Egyébként gondolom, mindenki magából indul ki, szóval gratulálok a sok jó tulajdonságodhoz (sebaj, a lényeg, hogy tankönyvbe illően adod ki magadból az agresszivitást), és részvétem a párodnak:) Már ha van.

"tisztelem, többre tartom magamnál a nőt"

Én soha nem tartom magamnál többre/kevesebbre egy férfinál. Egy kapcsolat akkor működik, ha a két fél egyenrangúnak tekinti a másikat.

Amúgy sok sikert kívánok álmaid nőjének megtalálásához, valamelyik elkövetkezendő földtörténeti korban hátha szerencséd lesz:) Én inkább maradnék a földön, és megelégszem egy olyan pasival, akit tudok szeretni minden tökéletlensége ellenére is. És aki ezt viszonozni is tudja :)

2013. jan. 6. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!