Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Titeket zavar, ha egy nő csúnyán beszél?
Én orvostanhallgató vagyok, tehát meg merem kockáztatni, hogy azért annyira buta és műveletlen talán nem vagyok. Mégis szoktam :D Persze folyamatosan, és nem ordenárén. De néha igen is megvan a helye egy-egy jól betoldott káromkodásnak:) Nem is beszélve arról, hogy segít levezetni a feszültséget.
Azt én is rühellem, amikor valaki (nő/férfi egyaránt) folyamatosan ocsmányul beszél, az leminősíti az illetőt. De például vannak olyan viccek, amelyek akkor csattannak nagyot, ha benne van az a bizonyos plusz :)) Márpedig én vicces kedvű lány vagyok :D
Nekem nagyon bejön, Igazság az,hogy én is férfi létemre így szeretem kifejezni magam, sokkal lazább ,bensőségesebb kifejezésmód,mintha csak bikkfanyelven brekegnek egymással a magukat túl értelmiséginek tartó de közben csak kő sznob emberek.
A nők akik túl elvesek, túl jól nevelet tradíctisztelő zárkózott nebáncsvirág típusok engem mindig is untattak, soha életben nem tudtam ellazulni mellettük, csak feszengek, szinte minden mondatomra kő keményen kéne koncentrálni,hogy nehogy elszóljam magam, mert még össz volna tőrve a kicsi lelkivilága. Menjenek a francba ezek a zárkózott lányok.
Jobban szeretem azokat,akik jól szövegelnek, persze azért ne legyen tényleg túl erőltetett, csak annyiról van szó,hogy ha egy ba szdmeget kimondok előtte, akkor ne húzza már a száját fenébeis.. Szóval legyen rugalmas jellem, értse azt ha valami poénnak van szánva, vegye lea a stílust és ne legyen sértődős gyökér.
Én valahogy káromkodás nélkül is jól el tudok beszélgetni,pedig nem vagyok sznob.Néha persze csattanós,vicces tud lenni egy káromkodás,de nagyobb mennyiségben,vagy ha valaki csakis ezzel próbál vicces lenni,az taszító..
16/F
Off:
Persze, kocsmatöltelékek kiváltsága... Igaza van a válaszolónak, aki azt írta, hogy a művelt emberek jobban hajlamosak erre. Nem tudom, kinek mennyit mond Dunai Tamás színművész neve, 60 év körüli iszonyatosan tehetséges és intelligens ember. Na, eddigi 21 évem alatt nem találkoztam még olyan emberrel, aki így mondaná, mint ő. :D Oké, mondjuk stresszes az élete, tiszta kalamajka, de ő aztán oda tudja mondani, fél órán keresztül egy levegővel :D
A kérdésre nem tudok válaszolni, én lány vagyok. Gyakran előfordul, hogy kiszalad egy bmeg és társai, hirtelen haragú vagyok, ilyenkor általában megesik, de egyik barátom sem panaszkodott még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!