Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy győzzem meg a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem meg a barátnőm, hogy tanuljon?

Figyelt kérdés

Elképesztő lusta és nem csak hogy az , ennek tetejébe nem is nagyon érdekli, órán nem figyel, otthon nem tanul kb csak egyesei vannak.... Az sem érdekli mi lesz így vele, már másodjára jár egy évfolyamot és sanszos, hogy jövőre is ugyanez lesz.. Kilátástalan az egész, Ő meg kb lesz*rja, hogy hogy fog leérettségizni, szinte már le is mondott az egészről.. Nem érdekli hiába tudja, hogy fontos meg minden... A szüleit nem érdekli a dolog, és még csak nem is gazdagok , épp ellenkezőleg .. Nem tudom mitévő legyek. Próbáltam már beszélni vele erről, de szinte mindig abbamarad az egész annyival, hogy Ő h*lye meg h nemtudja mi lesz.

Mit csináljak? 19L

2013. jan. 5. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Te most akkor leszbikus vagy, hogy a párkapcsolat témakörben írtad ezt? :O
2013. jan. 5. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Ilyenek végzik vagy az utcán vagy valami luxusvillában valami öreg gazdag f*szival. Sorry de ez van ha hülye akkor megtanulja. Talán ha megmondod neki hogy ha nem tanul akkor vége a kapcsolatotoknak talán észbe kap ha nem akkor meg hagyd a p*csába és keress egy okosabbat. Hidd el te járnál rosszabbul ha vele maradnál.
2013. jan. 5. 21:02
 3/9 A kérdező kommentje:

A lány 19 éves :)..

Ezt kellett volna odaírni.

Igen kicsit elírtam a dolgot!

4/9 anonim ***** válasza:
Oh bameg most leszbi vagy vagy mi?:D Me úgy írtam a válaszom hogy úgy gondoltam jártok:D
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor oké:D
2013. jan. 5. 21:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez esetben azt gondolom, hogy el kellene gondolkodnod rajta, hogy összeilletek-e. Én biztosan nem járnék ilyennel.

23/F

2013. jan. 5. 21:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Otthagyni nem akarom,fenyegetni se még. Viszont azt se, hogy egész életébe 70ezerért gürcöljön valahol, amit utál csinálni és így tovább... Az se lenne jó, ha együtt laknánk hogy max 300ból kelljen megélnünk, vagy még kevesebből... És a 70E még érettségivel is bőven fennáll.... Nemtudom mit tegyek
2013. jan. 5. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:
mondd azt neki, hogy ha igy folytatja, akkor szakitas lesz a vege!
2013. jan. 5. 21:37
 9/9 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ezt nem tudom kimondani mert szeretem :///

Már szóvá tettem, hogy zavar most várom a "változást"

2013. jan. 5. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!