Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párotok azt mondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok azt mondaná csináljuk hárbasban, belemennétek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 01:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%
nem! de abban is biztos vagyok, hogy soha nem fog ilyet kérni.. 24/L
2009. aug. 27. 09:05
 12/23 anonim ***** válasza:
67%

Belemennék

+ 1 pasi...hmmm ;D

2009. aug. 27. 09:28
 13/23 anonim ***** válasza:
70%
soha, egyik felállásban sem! 20/L
2009. aug. 27. 10:12
 14/23 anonim ***** válasza:
55%
A nők 2férfit szeretnének.A férfiak meg 2nőt.De tényleg nem tudnának mit kezdeni velük,mert egynek sem tudnak eleget nyujtani..:/)))De nézni őket nagyon szeretnék..:)Én nő vagyok,és 2férfit szeretnék..a párom 2nőt..Én még nem voltam nővel.kiprobálnám.De mi lesz,ha nem fog izgatni???
2009. szept. 3. 21:45
 15/23 anonim ***** válasza:
72%
A párommal biztos nem!!! De ha csak van egy szeretőm akivel csak a szex miatt vagyok együtt akkor igen...
2009. szept. 19. 16:12
 16/23 anonim ***** válasza:

ez a dolog egy komoly kapcsolatot nagyon befolyásolhat talán tönkre is tehet...egy kalandnak biztos jó lehet(bár én nem vágyom rá)

Én csaj vagyok az tuti hogy még egy csaj nem jöhetne, mivel én hozzá nem nyúlnék egy nőhöz sem és azt sem engedném hogy ő hozzám nyúljon, ezért nem tudom mit kezdene a párom 2nővel...hogy mind a kettőnknek (illetve hármónknak)jó legyen...

Még egy pasira sem vágyom...de ha mindenképpen választanom kéne pasi jöjjön.

18/L

2009. szept. 19. 16:38
 17/23 anonim ***** válasza:

3asba csakis érzelmek nélkül mennék bele, de akkor simán 2pasival vagy 1pasival 1lánnyal, az mind1...de szerelmemmel sose, mert nemtudnám elviselni, hogy máshoz is hasonlóképp érjen, mint hozzám...

23/L

2009. szept. 19. 16:48
 18/23 anonim ***** válasza:

Pont erről beszélgettem tegnap este a barátommal :-)

Az ötlet tetszett mindkettőnknek,viszont csak úgy menne ha nem kötődnénk érzelmileg egymáshoz :-)

Tehát nem szívesen nézném végig ahogy ő egy másik lánnyal szexel,és ő sem szívesen nézné meg,ha engem egy másik fiú kényeztetne :-)

És azt is mondta,hogyha netán véletlenül hozzá érne a másik fiú lába akkor tuti lekonyulna neki :-DDD

2009. szept. 19. 16:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

FELEJTŐS

26/F

2009. szept. 19. 16:54
 20/23 anonim ***** válasza:
nem mennék bele nem fér bele egy komoly kapcsolatba 20/f
2009. szept. 19. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!