Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácstalan vagyok és már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok és már hülyén is érzem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok...Elég komoly a dolog..de lehet, h csak én érzem nagyon annak... Mindenesetre fáj. Szóval, 1.6 éve vagyunk együtt a mostani párommal. - együtt lakunk. Nagyon jól ment minden az elején...de ebből a 1.6 évből, csak fél év volt nagyon szép..ezután hirtelen, még magam sem vettem észre, de elromlott...illetve, megváltozott a partnerem. Elég negtatívan. Ez az egész úgy kezdődött, fél év után elment dolgozni...és rá 3 hónap múlva, elkezdett nem foglalkozni velem, nem puszilt meg, nem kaptam meg tőle azt az odafigyelést, amit azelőtt kaptam...elkezdett hanyagolni az ágyban is...türelmes voltam, de egy idő múlva feltettem neki azt a kérdést, van valakid? - mondta, h nem.. kérdeztem miért vagy ilyen? - mert sok rajta a nyomás. Teltek az idők, de nem változott...elkezdtem féltékeny lenni, h már pedig biztos van valakije, mert hozzám nem jön...és elkezdett bántani lelkileg...ott bántott, ahol a legjobban fájt... Tudta jól, h szeretem, s ezt ő kihasználta. Elkezdett gépezni, zenélni, fűvezni... és ez neki többet jelentett, mint én..nem fordított rám figyelmet. Egy időre megváltozott...jó irányba.. De mára már más panaszaim vannak... Az előzőkhöz hasonlóak, de még az is közre játszik, hogy mára egyre durvább kijelentéseket tesz... pld.: bejelölte egy olyas személy, aki engem zavart..nem vitáztam. Kérdeztem, fogadjam el? - meghúzta a vállát, majd én döntsem el...Oké. Kijelöltem, és erre bepöccent.. de ő mondta, h rám bízza, őt nem érdekli...és ez miatt összeveszett velem, és mondja, h inkább szakítsunk, mert ő neki erre nincsen szüksége. Ilyen miatt ilyent mondani? :S és mondta tovább, egyre jobban taposódott a lelkembe...hogy őt már nem érdekli, h kivel lesz valami, meg hasonlók..tehát leszarja, ha én esetleg összejövök mással....én nem veszekedtem vele, mikor ő ezt kérte tőlem, ne fogadjam el. meg sem kérdeztem, h miért..mert átéreztem az ő helyzettét...Tehát, én mindennap megteszek neki mindent...kedvére főzök, stb...kedveskedek neki, de ő nem ad nekem viszonzásul semmit...ilyenek vannak, h havi 3 aktus, de az is úgy, h csak ő megy el..5 perces együtt lét...megörülök már. 27 éves...én meg 21...azt mondja szeret, de én nem hiszem el, hisz megtud lenni nélkülem akár hónapokig is...nem ad esti puszit..nem simogat meg napi legalább 1 szeri alkalommal sem, mikor együtt vagyunk, mikor szabad ideje van... Nem is tudom, már fontolgatom, h keresek valakit...egy megértő társat, kinek én leszek az első, ki sosem bánt meg, ki viszonozza érzelmeim kedvességét...:S Gondolom külső nézetre úgy hallatszik a dolog, h nem szeret már..vagy megcsal?! ... Válaszokat előre is köszi !
2009. aug. 26. 23:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia. Hát tényleg úgy tűnik hogy valami nagy gáz van mert ez nem normális.

Erre mondják : Ha kidobod és visszajön akkor szeret. Ha nem, nem is szeretett.

Nehéz, de talán beijed és elkezd foglalkozni veled.

Sok sikert!

2009. aug. 26. 23:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Te is tudod nagyon jól, hogy ez már nem jó párkapcsolat. Rosszul érzed magad benne, ezt te is írtad, a fiú meg ötletem nincs mit akar már. De nem téged az biztos.

Szakíts vele, mielőtt még jobban összetör téged. Jobbat érdemelsz sokkal.

Sárky

2009. aug. 26. 23:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is így jártam az előző barátommal! Nálunk is nagyjából ugyanezek zajlódtak le! Együtt laktunk, az elején még jó volt a közepétől meg szinte már oda se figyelt rám, semmi törődés, alig szex!!!Végül szakított! Na a lényeg hogy utána tudtam meg hogy azóta megcsalt nem is egy csajjal hogy ezeket az elhidegüléseket észrevettem!! Szóval lehet hogy nálatok is hasonló a szitu. Mert ha szeretne, akkor érdekelné hogy mi van veled, a törődést, a jó szót is megkapnád tőle! Szóval szerintem is lépj tovább és keress egy olyan valakit akitől megkapod azt amire egy kapcsolatban szüksége van az embernek!
2009. aug. 27. 00:11
 4/6 anonim ***** válasza:

A barátod nem szeret már, ez van. Érdemes kilépni a kapcsolatból, mert csak veszetegeted az időded. Esetleg ha szakítasz vele, akkor megpróbálja visszakönyörögni magát. Ezzel kapcsolatban ne táplálj nagy reményeket, csak újabb 1-2 jó hónapotok lenne együtt.

Jobb kilépni ebből a kapcsolatból, mint hogy szép lassan megkeseredj, kialakítsd a "minden pasi gazember" világképet, és bunkóskodj a következő fiúiddal.

2009. aug. 27. 01:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Fúúú...hát elég szomorú a válasz. Ilyesmire számítottam.

Elég nehéz helyzetben vagyok..:S sajnos nekem már nincs senkim...és nem vagyok abban a helyzetben, hogy elköltözöm...szal nincs hova mennem ... Tán ha lenne hova mennem, már rég elmentem volna tőle. TÁn a szívem legmélyén éreztem, h nem szeret...de nem tudtam elfogadni, nem akartam. - mert csalódás..eléggé nagy. - én szívemet, lelkemet kitettem érte. Mindig is. Mondtam neki én is, h biztos, h legalább 3-szor már megcsalt és annak tudható be, amiért ilyen a viselkedése...Mindenesetre jóra már akkor ne is gondoljak...Kegyetlen az élet...durván az.

Köszönöm szépen válaszotokat ! :) Még jöhet más véleménye is....

2009. aug. 27. 06:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Ide már nem is kell több kommentet írni.Az előző írók elmondták a lényeget.Teljesen egyet értek velük.Biztosan nehéz lesz neked eleinte,de gondolj arra,hogy utána neked sokkal jobb lesz,ha lezárod ezt a kapcsolatot.Minden rosszban van valami jó.Sok sikert! :)
2009. aug. 27. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!