Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok és már hülyén is érzem magam. Mit tegyek?
Szia. Hát tényleg úgy tűnik hogy valami nagy gáz van mert ez nem normális.
Erre mondják : Ha kidobod és visszajön akkor szeret. Ha nem, nem is szeretett.
Nehéz, de talán beijed és elkezd foglalkozni veled.
Sok sikert!
Te is tudod nagyon jól, hogy ez már nem jó párkapcsolat. Rosszul érzed magad benne, ezt te is írtad, a fiú meg ötletem nincs mit akar már. De nem téged az biztos.
Szakíts vele, mielőtt még jobban összetör téged. Jobbat érdemelsz sokkal.
Sárky
A barátod nem szeret már, ez van. Érdemes kilépni a kapcsolatból, mert csak veszetegeted az időded. Esetleg ha szakítasz vele, akkor megpróbálja visszakönyörögni magát. Ezzel kapcsolatban ne táplálj nagy reményeket, csak újabb 1-2 jó hónapotok lenne együtt.
Jobb kilépni ebből a kapcsolatból, mint hogy szép lassan megkeseredj, kialakítsd a "minden pasi gazember" világképet, és bunkóskodj a következő fiúiddal.
Fúúú...hát elég szomorú a válasz. Ilyesmire számítottam.
Elég nehéz helyzetben vagyok..:S sajnos nekem már nincs senkim...és nem vagyok abban a helyzetben, hogy elköltözöm...szal nincs hova mennem ... Tán ha lenne hova mennem, már rég elmentem volna tőle. TÁn a szívem legmélyén éreztem, h nem szeret...de nem tudtam elfogadni, nem akartam. - mert csalódás..eléggé nagy. - én szívemet, lelkemet kitettem érte. Mindig is. Mondtam neki én is, h biztos, h legalább 3-szor már megcsalt és annak tudható be, amiért ilyen a viselkedése...Mindenesetre jóra már akkor ne is gondoljak...Kegyetlen az élet...durván az.
Köszönöm szépen válaszotokat ! :) Még jöhet más véleménye is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!