Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret már? Leírnám a történetem/történetünk! Nagyon megköszönném ha valaki végig olvasná és válaszolna!
a nyár elején ismertem meg a páromat! 3 hónapig kűzdött értem mire szeptember 18-án beadtam a derekam! azóta együtt vagyunk.megszerettem. annak ellenére hogy nem igazán kedveltük egymást. csipkelődött velem állandóan. kötekedett. de végül megtetszett ahogy elbűvölt, ahogy "tepert", bókolt. többször is megjegyezte, hogy ő ezt nagyon értékeli, hogy a mai világban egy 18 éves lány nem fekszik le vele kb az első estén. tényleg megismertük egymást és szép lassan kerültünk közel egymáshoz. reggel az ő smsére keltem és este arra feküdtem. figyelmes volt. ez a 4.hónapunk, hogy együtt vagyunk és most úgy érzem, hogy a kezdeti figyelem egy kicsit hanyatlott. amikor velem van akkor nem tudja kizárni a problémáit, mint ahogy korábban.. kicsit úgy érzem, hogy elhanyagol. amikor ezt megjegyzem neki akkor még eléri, hogy én érezzem rosszul magam.. mindig azzal jön, hogy ő melózik és, hogy ne bonyolítsam túl a dolgokat meg, hogy ő úgy gondolja hogy onnantól, hogy az övé vagyok, neki nem kell semmit sem tennie értem. rosszul esik, mivel régebben előadta, hogy ő mennyire szeret és hogy mennyire törődik velem én pedig megszerettem és most alig kapok vissza valamit az ígéretekből? olyan ember vagyok, aki nagyon igényli a figyelmet és a szeretet mert ha csak egy pillanatra nem kapok megerősítést akkor elbizonytalanodom. néha annyira jó vele, néha meg mintha kicserélték volna.. félek, hogy a 'szeretlek'-et is már csak rutinból mondja.. MEGVÁLTOZOTT! miért? vajon korábban csak az izgatta, hogy nem voltam az övé? vajon tényleg csak a fáradtság miatt hanyagol el néha vagy már nem szeret..?!
köszönöm a válaszokat!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!