Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeret már? Leírnám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret már? Leírnám a történetem/történetünk! Nagyon megköszönném ha valaki végig olvasná és válaszolna!

Figyelt kérdés

a nyár elején ismertem meg a páromat! 3 hónapig kűzdött értem mire szeptember 18-án beadtam a derekam! azóta együtt vagyunk.megszerettem. annak ellenére hogy nem igazán kedveltük egymást. csipkelődött velem állandóan. kötekedett. de végül megtetszett ahogy elbűvölt, ahogy "tepert", bókolt. többször is megjegyezte, hogy ő ezt nagyon értékeli, hogy a mai világban egy 18 éves lány nem fekszik le vele kb az első estén. tényleg megismertük egymást és szép lassan kerültünk közel egymáshoz. reggel az ő smsére keltem és este arra feküdtem. figyelmes volt. ez a 4.hónapunk, hogy együtt vagyunk és most úgy érzem, hogy a kezdeti figyelem egy kicsit hanyatlott. amikor velem van akkor nem tudja kizárni a problémáit, mint ahogy korábban.. kicsit úgy érzem, hogy elhanyagol. amikor ezt megjegyzem neki akkor még eléri, hogy én érezzem rosszul magam.. mindig azzal jön, hogy ő melózik és, hogy ne bonyolítsam túl a dolgokat meg, hogy ő úgy gondolja hogy onnantól, hogy az övé vagyok, neki nem kell semmit sem tennie értem. rosszul esik, mivel régebben előadta, hogy ő mennyire szeret és hogy mennyire törődik velem én pedig megszerettem és most alig kapok vissza valamit az ígéretekből? olyan ember vagyok, aki nagyon igényli a figyelmet és a szeretet mert ha csak egy pillanatra nem kapok megerősítést akkor elbizonytalanodom. néha annyira jó vele, néha meg mintha kicserélték volna.. félek, hogy a 'szeretlek'-et is már csak rutinból mondja.. MEGVÁLTOZOTT! miért? vajon korábban csak az izgatta, hogy nem voltam az övé? vajon tényleg csak a fáradtság miatt hanyagol el néha vagy már nem szeret..?!

köszönöm a válaszokat!

18/L

2013. jan. 4. 22:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
sajnos a több idő együtt töltés nem nagyon oldható meg a suli illetve az ő munkája miatt:( Amikor tudunk találkozunk.. különben ha már kitértünk erre, akkor igen! Ezt is nehezen viselem, mondjuk erről egyikőnk sem tehet! Az ajándékokra kitérve.. Rózsát is, csokit is kaptam már tőle és ha tehetem akkor én is meglepem néha napján:) Köszönöm a választ!:)
2013. jan. 5. 08:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor sztem nincs ott nagy baj, csak keveset találkoztok, ezért nem érzed azt a teperést, amit nyáron még megtehetett a pasid. Legyél kicsit türelmesebb vele, biztos jóra fordul minden :)
2013. jan. 5. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!