Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak, mit válasszak?

Figyelt kérdés

A barátommal már 3 éve voltunk együtt, de mikor idén elkezdtem egyetemre járni. Egyre csak romlott a helyzet, mert mérges volt, hogy mindig csak tanulok. Viszont az ösztöndíjat elveszik ha nem tartom a szintet.

Sajnos tegnap bekövetkezett amitől féltem kirakott, mert veszekedtünk és ultimátumot adott, hogy a tanulás, vagy ő.

Én mindig próbáltam szabadidőm nagy részét vele tölteni, de ez nem volt elég és tényleg kevés is volt :(. Talán abba kéne hagynom egyetemet. Nagyon szomorú vagyok.

2013. jan. 4. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Szabadulj meg tőle qrva gyorsan...

A sulit folytasd!

2013. jan. 4. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Pontosan ugyanebben a helyzetben voltam en is a baratommal. Azt hitte csak kifogas szamomra a tanulas es nem ertett meg. Nalunk annyi volt a kulonbseg, hogy nem birtam a vitakat es en szakitottam vele mondjuk en nem voltam bele szerelmes.

Donts te, de szerintem vetek lenne az egyetemet abbahagyni emiatt.

2013. jan. 4. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Az egyetemet. Ne add föl a jövődet egy olyan emberért, aki képtelen megérteni, hogy tanulnod kell!
2013. jan. 4. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Tanulj tovább...annyit nem ér ez a srác..
2013. jan. 4. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez történt, de én kihúztam az államvizsgáig. Barátnőm sosem értette mi az hogy keményen kell tanulni.
2013. jan. 4. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi ez, hogy ultimátumot ad? Ha szeret valaki téged, akkor be kell, hogy lássa, hogy az egyetem az fontos neked, és ami neked fontos, az neki is fontos kell, hogy legyen. Inkább támogatnia kéne téged, és türelmesnek lennie hozzád! Mi ez, hogy ultimátum? Rúgd ki azonnal. Ez nem kérdés. Egy önző szemétláda a barátod, már ne is haragudj. Ilyen pasiért egyáltalán nem érdemes a jövődet eldobnod, sőt, még ezt a kérdést sem érdemes feltenned magadban sem, hogy kit válassz! Ez ugyanis nem kérdés. Találsz te egyetemen is egy rendes pasit, aki megért téged, mert egy cipőben jártok! :)
2013. jan. 5. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!