Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mások barátja hogy reagálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások barátja hogy reagálja le, ha egy r*bancos csaj kiszúrja magának szemezésre?

Figyelt kérdés

a plázában ahogy mentünk, egy kanyar után szembe találkoztunk egy bőrkanapén félig fekvő helyzetben elnyúlva egy extrém kifestett, latexruhás csajjal, aki (amúgy valszínű várt vkit) kiszúrta magának a barátom, ami csak hagyján, de ahogy elmentünk mellette a barátom leszemezett vele.

ezt nem hagyná ki másnak sem a barátja? vagy csak én kapom ezt?

2013. jan. 4. 20:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem értem mért gond, hogy megnézi... nem a külsőd miatt van veled, hanem a belsőd miatt.
2013. jan. 4. 20:42
 2/11 anonim ***** válasza:
hát embere válogatja...de megnézni hadd nézze:)ha szeret téged...én személy szerint kizárom a kulvilágot ha egy zsép csajjal vagyok...:P
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát elég extrémnek nézett ki ahogy leírtad, szóval biztos mindenki megbámulta, gondolom te is. Nem kell egyből rosszra gondolni. Ez már nagyon túlzott féltékenység.
 4/11 A kérdező kommentje:

ha megnézte volna ok, értem, megnézte.

de amikor elmentünk mellette szemezett vele!!!

nem a megbámulással van gondom!

2013. jan. 4. 21:00
 5/11 A kérdező kommentje:
S alakú kanyart kell elképzelni, fordulunk balra a csaj szemben - bámuljuk, odaérünk és kanyarodunk jobbra el mellette. nos egészen míg szemben volt, bámulhatta, de amikor mellette közel mentünk el, akkor jött a szemezés :(
2013. jan. 4. 21:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem vaknak kell lennie hanem hűségesnek, ami engem illet vigyorogva megfenyegetném a pasim hogy eszébe se jusson aztán ahogy magunkat ismerem röhögnénk egy jót rajta.

Nem kell még azt is neked irányítani hova nézzen ha szeret ez nem jelent semmit neki és eszébe sincs megcsalni, bízz kicsit jobban a kapcsolatotokban vagy benne, gondolom nem véletlenül van veled

2013. jan. 4. 22:02
 7/11 anonim ***** válasza:

elárulom, a pasid gondolatban már ott helyben meg is b*szta és ki is nyalta szexi csajt

ilyenek vagyunk mi férfiak

ha nem vagy ott, el is kéri a számát

2013. jan. 4. 22:13
 8/11 A kérdező kommentje:
a szemezés nem annyit jelent, hogy a másik ember nem vak. hanem többet.
2013. jan. 4. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:
A férfiaknak szüksége van erre... ebből érzik, hogy még vonzóak. Ennyi szerintem belefér.
2013. jan. 5. 00:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Feleslegesen gyötröd magad, megnézte, szerinted szemezet vele... De kérdezem, szerinted a nőcinek a Te pasid kellett volna, vagy a párodnak a nőci. Szerintem nem, most gerjesztesz egy problémát, bizonytalanná teszed a saját érzéseidet. Tudod, ha nem vagy ott akkor is ugyanígy megnézi és ennyi ... DE akkor a nő nem nézte volna... tuti....

Egyébként nem hagyná ki senki, mert ez egy nézés volt és ennyi... Aki megcsalni akarja a másikat az nem szemezget hanem cselekszik...

Neked NYUGI, és ha zavar vegyél egy latex ruhát is, hogy több önbizalmad legyen...

2013. jan. 5. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!