Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépjek? Ki érti ezt? én már nem
Kérdeztem már ezzel kapcsolatban korábban, de ez a történet egyre bonyolultabb, és nem tudom mit csináljak.
Van egy srác, akivel hónapok óta elvagyok neten, közösségin, posztolunk egymásnak, chatelünk stb. A rokon legjobb barátja és osztálytársa.
Nos miután először taliztunk a sráccal haveri körbe rá 1 hétre már hívott randizni, ma 1 hete voltunk randizni, nagyon jól éreztük magunkat, azóta is a randit emlegeti a srác.
De van egy verseny amire tanulnia kell, meg picit messze is lakik, és benyögte hogy legközelebb csak februárban tudunk talizni.
Nekem ez rosszul esett,de nem veszekedtem vele, de azt gondoltam,arra van ideje az embernek amire szakítani akar, szóval úgy döntöttem kevesebbet reagálok a posztjaira és eltünök 1-2 napra, hátha veszi a lapot és leáll, bármennyire is bejön nekem.
No de csak nem hagyta annyiban a dolgot, gondoltam úgy is szórakozgat csak velem,ha januárban nincs rám ideje, azt hittem, ha eltünök feladja.
1 nap nem voltam chaten tegnap felléptem egyyből irta hogy eltüntem, baj van-e? kevesebbet, ridegen válaszoltam neki, észrevette, kérdezte szomorú vagyok-e. Mondtam nem
Leléptem 10perc után, erre ma ismét posztolt nekem, egy olyan dolgot amivel randin poénkodtunk.
Szóval még mindig a randit emlegeti, ugyanakkora nem értem miért nem akar januárban találkozni, ha ennyire rám irogat meg izgatja a téma.
Amugy nem egy csajozógép, egy rendes, kedves, illemtudó srác, jah és csak nekem posztol, mert ugye fbn oldalt vissza tudod nézni hogy melyik ismerősöd mit csinált, és senkinek nem posztol csak nekem, vagy magának.
Eddig azt hittem ha nem jelentkezem feladja, és leáll, na de ezek szerint mégsem...
Tegnap semleges voltam vele, mondja hogy jó volt arandink mondom szerintem jó az egy haveri talinak is, plusz abszolut felejthető totál felháborodott, ezt irta "Mi??? haveri tali? azt hittem randiztunk, és szerintem NEm felejthető"
Fogalmam sincs már hogy mit akar tőlem, mit tegyek? flörtöljek vele, és lesz ami lesz, vagy hagyjam és ne reagáljak???
Ha nem tetszenék neki nem is foglalkozna velem chaten meg neten sem, nem???
Ha meg tetszem neki, miért nem tud rám 1 napig se időt szakítani??? HOGYAN TOVÁBB???
tegnap amikor felmentem chatre meg sem fordult a fejemben, hogy rám ír, tekintve hogy a posztjára sem reagáltam csak dobtam rá egy likeot és kész.
erre 1perc alatt rámirt, és nem értette mibajom.
Nem tudom hogyan tovább...össze vagyok zavarodva, hagyjam és tünjek el végleg, és soha többé ne törödjek vele, vagy térjek vissza, és flörtöljek velem, és majd lesz ami lesz?? KI MIT TENNE??
hozzáteszem hogy 8 /!!!/ órát randiztunk, ő se akart elválni, plusz el is kisért, de nem mászott rám, ne csókolt meg, de bámult, (nem csak beképzelem!!) és megfogta a kezem stb.
Szóval még az se lehet hogy csak ARRA hajt, amugy én 20 vagyok ő22.
"Eddig azt hittem ha nem jelentkezem feladja, és leáll, na de ezek szerint mégsem.."
Nem hiszem hogy rózsákkal hintette be a házatok lépcsőjét, vagy szerelmes telefonhívásokkal ostromoz...
CSAK chat.
De ti lányok.. Mi a f@szért nem kérdezel rá??? Vagy miért nem mondjátok el ami van? Mert most itt "genyózol" vele, ő meg csak gondolkodik mi a baj... Miért nem lehet nyiltan rákérdezni? Most írtál ide kb 50 sort, és mi még nem is ismerjük. Nem lett volna egyszerűbb? : Szia édesem, miért nem szeretnél velem februárban találkozni? Netán valami baj van vagy már nem szeretsz?
Kb ennyit kellene, és akkor nyílt választ kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!