Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szednétek fel egy árufeltöltőt munka közben?
Figyelt kérdés
Csak akkor van rá lehetőség,legalábbis a kezdeményezésre, mert nincs róla több infó,sem közös ismerősök.2013. jan. 4. 16:24
1/7 A kérdező kommentje:
Ja,és pasi az illető.
2013. jan. 4. 16:26
2/7 anonim válasza:
Kérdezz tőle valamit, kérj útbaigazítást egy termékről, aztán fűzd tovább a beszélgetést más (lazább,személyesebb) irányba.Legyél kedves és barátságos.Esetleg járhatnál gyakrabban az üzletbe ahol dolgozik, valószínűleg nem tudtok majd alkalmanként sokat dumálni,mert az feltűnne a feletteseinek.Aztán ha bejössz neki biztos elhív valahova,de ha nagyon merész vagy te is elhívhatod.
3/7 A kérdező kommentje:
Már látásból jó ideje ismerjük egymást, mindig szemezünk,de semmi több. Az a baj, hogy régóta járok oda,ismerem az egész boltot, hülyén jönne ki, hogy kérdezek valamit:)
2013. jan. 4. 16:32
4/7 anonim válasza:
Az attól függ,te a fiú vagy-e vagy a lány.Én ismerkedtem már lidl alkalmazottal munka közben.Vagyis ő dolgozott,én vásárolgattam.Kb 2 hét alatt komolyan is vett,a legtöbben csak numerát akarnak az ilyen csajoktól.Aztán nem lett belőle semmi,mert el költöztem kb 140 kilóméterre tőle és a bolttól.
5/7 Leveltetu válasza:
Figyeld ki melyik polcot tette epp rendbe, majd menj oda es boritsd fel az egessz polcot...ezzel tuti felkelted az erdeklodeset...a tobbi meg majd magatol fog mukodni!! :)))
P.S: ha nem vagy biztos valamiben inkabb mellozd ha meg biztos vagy benne akkor tuti tevedsz!!
6/7 A kérdező kommentje:
4.válaszoló!És hogy ismerkedtél?Mit mondtál neki?Csak úgy leálltál beszélgetni?
Fiú az illető én pedig lány vagyok, már egy ideje bámul mikor bemegyek a boltba.
2013. jan. 4. 16:40
7/7 anonim válasza:
Ha már ismered a boltot, akkor szerintem kérj tanácsot valamelyik termékkel kapcsolatban.pl nem igazán értek a borokhoz, de ma lesz egy kis összejövetel nálunk,melyiket ajánlanád?Onnan már elkezdődhet egy beszélgetés, ki mit csinál a szabadidejében,ilyesmi.
1.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!