Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy végre ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy végre ne csak haverként tekintsen rám? ( hosszú, többi lent )

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki a padtársam és beleszeretett az LB-mbe de neki egyáltalán nem kell és én segítettem át ezen aztán jött egy másik csaj és azt is velem beszélte meg de az a csaj becsapta és most megint az LB-mnél próbálkozik de reménytelenül . Nagyonsokat beszélgetünk és párkapcsolati dolgokban mindig tőlem kér tanácsot , mostanában sokszor felhív vagy csak úgy rámír , általában a szerelmi dolgairól beszél hogy milyen szerencsétlen én meghallgatom megvigasztalom tanácsot adok neki ( közben magamra utalva ) aztán egyéb dolgokról beszélünk ( pl. filmek , ki mit csinál , miujság stb... ) mostanában mintha én ilyen gyors lelki segély lennék számára úgy érzem de én szeretem őt . Nem sokan bírják mert nagy a szája és elég bunkó tud lenni de én megértem és olyan jókat tudunk beszélgetni és annyira aranyos tud lenni de észre se vesz engem mint lányt inkább egy haver akire mindig számíthat , ez persze "haladás" mert eddig inkább csak osztálytársi viszonyban voltunk egymással . Mit tudnék tenni ? Én 15 vagyok ő 16.

2013. jan. 4. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Velem hasonló volt, én voltam a fiú, akihez a barátnak tekintett lány vonzódott.

Én őrajta egyszercsak láttam, hogy fáj neki, amikor egy másik lányról beszélek, hogy találkozom vele. Akkor jöttem rá, hogy nekem ő sokkal fontosabb, mint az a másik lány. Egy hónappal később bevallotta, hogy szeret. Azt hitte, hogy elveszít, de akkora már én is beleszerettem. Nagyon romantikus volt. :D (Amíg át nem hajtott egy busszal a szívemen később, de előtt még feltette rá a hóláncot, de ez egy másik történet.)

Tehát szerintem éreztesd vele, de csak burkoltan, hogy fáj neked (amikor épp ilyen van, hogy olyasmi kerül szóba). És esetleg azt is megjegyezheted, hogy "Nem látsz a szemedtől?", vagy "De nem látod, hogy mit érzek?", és hagyd ott kicsit, hadd gondolkozzon.

Megteheted ezt fészen is, ha épp ott adódik a megfelelő szitu.

Saját tapasztalatból tudom mondani neked, hogy ha előtte nem is vonzódott hozzád, ez abban a pillanatban is megváltozhat. Persze csak "hat", mert a másik lehetőség, hogy elveszíted a barátságát. Döntsd el, hogy melyik a kisebb rossz: így szeretni tovább a kispadról, vagy döntésre vinni a dolgot, lesz ami lesz, és akár elveszíteni, továbblépni.

Az biztos, hogy ha ez nem, akkor semmi sem fog segíteni. :)

2013. jan. 4. 15:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy beszéltünk már erről és azt mondta h nem akar megbántani stb... Aztán mondtam h oké mert csak vicc volt . Jajj inkább leszúrnám magamat legszivesebbeb mert már tényleg nem látja az erdőt a fától. Ja annyi még régebben szeretett de én nem viszonoztam a dolgot.... Nagyon szar érzés ez így... Köszi a választ :)
2013. jan. 4. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Értem. Hát, nem egyszerű a helyzeted... :)

Kitartás, az érzések változhatnak...

2013. jan. 5. 00:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. jan. 5. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!