Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy végre ne csak haverként tekintsen rám? ( hosszú, többi lent )
Szia! Velem hasonló volt, én voltam a fiú, akihez a barátnak tekintett lány vonzódott.
Én őrajta egyszercsak láttam, hogy fáj neki, amikor egy másik lányról beszélek, hogy találkozom vele. Akkor jöttem rá, hogy nekem ő sokkal fontosabb, mint az a másik lány. Egy hónappal később bevallotta, hogy szeret. Azt hitte, hogy elveszít, de akkora már én is beleszerettem. Nagyon romantikus volt. :D (Amíg át nem hajtott egy busszal a szívemen később, de előtt még feltette rá a hóláncot, de ez egy másik történet.)
Tehát szerintem éreztesd vele, de csak burkoltan, hogy fáj neked (amikor épp ilyen van, hogy olyasmi kerül szóba). És esetleg azt is megjegyezheted, hogy "Nem látsz a szemedtől?", vagy "De nem látod, hogy mit érzek?", és hagyd ott kicsit, hadd gondolkozzon.
Megteheted ezt fészen is, ha épp ott adódik a megfelelő szitu.
Saját tapasztalatból tudom mondani neked, hogy ha előtte nem is vonzódott hozzád, ez abban a pillanatban is megváltozhat. Persze csak "hat", mert a másik lehetőség, hogy elveszíted a barátságát. Döntsd el, hogy melyik a kisebb rossz: így szeretni tovább a kispadról, vagy döntésre vinni a dolgot, lesz ami lesz, és akár elveszíteni, továbblépni.
Az biztos, hogy ha ez nem, akkor semmi sem fog segíteni. :)
Értem. Hát, nem egyszerű a helyzeted... :)
Kitartás, az érzések változhatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!