Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy nem leszek neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy nem leszek neki elég és más nőt akar majd (? ) (! )

Figyelt kérdés

A páromnak én voltam az első, nekem előtte volt 1..

Kicsit több mint 2 éve vagyunk együtt és minden nagyon jó vele, szerelmesek vagyunk a sex is szuper, de mégis félek, hogy pár év múlva, ha már mondjuk gyerekünk lesz, házasság stb.. Akkor majd úgy gondolja, hogy ő ki akar próbálni más nőt is.. Az ágyban semmi panasza nem lehet, de ez a félelem mégis bennem van, mert én komolyan vele képzelem el a jövőt.. Mikor kérdeztem tőle, azt mondta, hogy ne is gondoljak ilyen hülyeségekre, mert ő engem szeret és velem akar lenni örökre. Szerintetek mennyi az esélye, hogy együtt maradunk? Én bármit megtennék ezért.. Én 21N Ő23F (Elnézést az esetleges hibákért a szövegben)

2013. jan. 4. 02:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyeneken a helyedben nem filóznék. Persze az esély erre mindig megvan, de arra is, hogy te leszel az, aki mást szeret meg. De minek gondolkozol ilyesmin. Így te ronthatod el a kapcsolatot!!!
2013. jan. 4. 02:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges ilyeneken gondolkodj. Élvezd ki minden percét a kapcsolatotoknak. Ne azzal foglalkozz, hogy mi lesz, ha elhagy. Ez olyan, mintha állandóan attól paráznál, hogy ok most tök jól vagy, de mi lesz, ha holnap valami végzetes történik veled. Csak falra fested az ördögöt. Én, mint férfi annyit tudok mondani, hogyha jól érzem magam egy nővel, aki tényleg minden vágyamat teljesíti és viszont szeret, akkor eszembe se jut, hogy mással is kipróbáljam. De ez emberfüggő. Én ilyen vagyok, a barátod meg lehet, hogy másmilyen.
2013. jan. 4. 02:48
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem megalapozott a félelem. Most még tart a neurozis az agyban, amit legendásan rózsaszín ködnek hívnak, ez szépen időről időre lappad, slattyul és jönnek a szűrkeegér hétköznapok, a megszokás, ráadásul ez az ember még nem is élt eleget. Valami gebasz mindig szokott lenni, valami feszkó, ami szétcsapja a családi idillt, és az ember óhatatlanul elcsábul egy párjánál is sokkal helyesebb ,szebb, újszerübb egyéntől. Nem kell sok hozzá, egy kis feszültség meg is tudja adni a löketet. Meg amúgyis a férfiak 90% a csalja a házibanyát rendszeresen keményhúsú protinőcskékkel, előbb utóbb majd te is belejutsz ebbe a stádiumba, de persze, álmodozz csak,hogy te legyél a kivétel.

Azért minden párkapcsolat, házasság úgy szokott indulni,hogy a felek még a csillagot is leigérik totál szerelmes kába fejjel a másiknak, aztán szépen nem úgy lesz a zömében. Minden párkapcsolat így indul meg házasság gyűrűhúzós,hogy holtodiglan, aztán nagyon nem úgy lesz hahha... szana szét vannak csalva a partnerek. Nyugodj meg, nagy valószínűséggel te se leszel kivétel. Most hogy csak ezzel kábította a fejedet,hogy vele maradj, még ne dőlj nagyon hanyatt. Most ha megkérdeznéd tőle, hogy drága, megcsalnál valaha? Ki az a marha, aki a szemedbe mondaná,hogy áá simán, már holnap is akár, sőt már most is előtted volt 100kur-vám. Ezek ilyen dolgok.

2013. jan. 4. 03:59
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Megalapozott a félelem vagy sem, semmi értelme ezen kattogni.
2013. jan. 4. 04:30
 5/6 anonim ***** válasza:
21 éves vagy még csak te is...oké hogy most nagyon szerelmes vagy, és ezáltal tökéletesnek látod a párod, el tudod képzelni vele a jövőt, mindent, de még az is lehet hogy 1 év múlva te érsz el olyan ponthoz hogy véget vetsz a kapcsolatnak, sosem tudhatod mi fog történni. Ezért felesleges is ilyenen agyalni. Élvezzétek egymást és kész, ennyi idősen a párkapcsolat pont olyan dolog hogy nem kell ennyire előre gondolkodni. Ahogy az egyik válaszoló mondta, ez olyan kb mintha azon aggódnál h most tök jó minden és szép, de jaj mi lesz ha egyszer halálos beteg leszek..
2013. jan. 4. 09:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Megfogadom a tanácsokat és megpróbálok nem ezen rágódni. Ha együtt kell maradunk, mert mondjuk így hozta a sors, akkor együtt leszünk.. :)

De egyébként ő tényleg más.. Minden barátnőm, barátom mondja, hogy vele megfogtam az "isten" lábát, mert soha egy hangos szó nincs köztünk, ha veszekedünk azt is csak kulturáltan. És, hogy mennyire látszik, hogy szerelmesek vagyunk egymásba. Szóval én azért bizakodom a jövőben, még ha az egyik válaszoló ilyen negatívan is áll hozzá.. :)

2013. jan. 4. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!