Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék finnyás vagy szag fóbiám van?
Figyelt kérdés
Az a problémám hogy a barátom este ha erős,csipős vacsorát eszik utána lefekvés elött nem mos fogat és amikor lefekszik mellém az ágyba borzasztóan nehezen viselem a büdös szájszagát és kész kín szenvedés mire eltudok aludni.Egyszer nem bírtam már és szóltam neki és még ő vágta be a durcát és kiment fogat mosni,de legközelebb ugyan úgy folytatodott.Volt hogy olyan volt a lehelete mint akibe már rohad a kaja.2013. jan. 4. 00:10
1/12 anonim válasza:
fúj, gusztustalan.. neki nem esik le, hogy fogat kéne mosni?
2/12 anonim válasza:
Itt nincs mit lacafacázni, krekperec mondd meg neki, hogy ne haragudj, de ennek a kajának nagyon erős szaga volt, kérlek moss fogat. Vagy adj neki rágót. Kíváncsi lennék, ha te masszív izzadtságszaggal feküdnél le mellé, ő mit szólna.
3/12 anonim válasza:
Na az én barátom ugyanilyen, de a legrosszabb, hogy már nem is sértődik meg rajta, inkább csak nevet, de nem fogja fel, hogy múltkor 3 órát szenvedtem mire nagy nehezen elbírtam aludni, de utána felkeltem a szájszagára és megint szenvedhettem 3 órát. Szerintem nem te vagy a finnyás, a fogmosás alap higiéniai dolog, készítsd ki minden este neki a fogkefét a fürdőbe és tedd rá a fogkrémet is, talán veszi a lapot majd.
4/12 anonim válasza:
Egy töltött káposzta és fokhagymás sajtos kaszinótojás után, jó hogy. :D Vegyél neki egy karton rágót.
5/12 anonim válasza:
Kérdezd meg kér-e rágót,és ha nemet mond,mond meg neki,hogy,de kérjen.
6/12 anonim válasza:
Ilyen igénytelen, hogy fogmosás, de legalább szájöblítés nélkül fekszik le?
Lehet, hogy nem is a kaja, hanem a fogai rohadnak már... :-/
7/12 anonim válasza:
Alap a reggeli és az esti fogmosás. Ráadásul veled alszik...Én írtó cikinek érezném, az biztos.
9/12 A kérdező kommentje:
Kedves 8-ka,igen fingani is szokott,többnyire álmában és sunyin,igen büdöset.Ráadásul neki volt már problémája a gyomrával.volt egy súlyos gyomorfekélye kb 3 éve és azóta se jár vissza kontrollra.Most szilveszterkor még a pia is rátetözött a sok kajára és 2 napja eléggé elkezdett fájni megint a gyomra és még azt hiszi hogy csak a mhelyi stressztől.Persze lehet attól is ,ráadásul van egy komoly izomsorvadása ,a bal láb combjáról teljesen eltűnt az izomzat. Csak ez a szájszag ne lenne,de az a baj hogy nem veszi a lapot hiába szólok neki.Ne nevessetek ki de volt hogy úgy aludtam el hogy van ez a mentolos nosi inhalátor azt tettem az orromhoz és szipkáztam amíg el nem tudtam aludni.Még a borzasztó lábszaga se visel meg annyira mint ez. A lábára legalább használ sprayt ,azt azért muszáj mert biztonságiőr és a szag még a cipőn keresztül is áthatol.
2013. jan. 6. 07:39
10/12 A kérdező kommentje:
És ez a barátom még kis Miska az exemhez képest,mert utóbbi több téren híján volt a hygéniai dolgoknak ,de nála ami már a gyerekeimnél is kiverte a biztositékot az hogy a kis és nagy WC-zés után nem mosott kezet és utána ment a konyhába és nyúlt a kajákhoz.Soha nem orditoztunk egymással de akkor kiersztettem a hangom és tudjátok mit reagált?,,miért nem a kezemmel töröltem ki a seggem ha nem a wc papírral!"Fürdeni nem fürdött (még a munkahelyén sem)csak szex után és még sorolhatnám megannyi gusztustalan szokásait amire a pszichológusom azt mondta hogy ezek a hygéniai dolgok a 70 éves bácsikra jellemzők és az én akkori férjem még csak 47 éves volt és ő egy vezető beosztásban lévő ember még a mai napig is.
2013. jan. 6. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!