Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtöket nyaljátok nem érzitek a pisi szagát, ízét?
Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 11:07
4/10 anonim válasza:
az én bnőmnek valami istentelen jó illata van ott is, és a szája is olyan, akár felkelés után egyből is, nem is értem mit csinál magával:) de naygon jó illatú még a natúr bőre is.
5/10 anonim válasza:
Hát, eleve én ha ki akartam nyalni a csajom,előtte sokat és hevesen csókoltam,maszíroztam a melleit,símogattam a testét,és ettől úgy beindult,hogy csupa nedves lett.Eleve már amikor el kezdtem nyalni ,már csak ez maradt,semmi pisi.Így azért is jobb,mert az első élvezés hamarabb jön.
6/10 anonim válasza:
* előző vok, és még szőr se nő rajta, mmint a lábán meg karján, néha már azt hiszem nem is ember :)
7/10 anonim válasza:
Ha igen akkor is szeretjük az ízét, illatát. Talán még jobban. És még valami, nem szertjük az intim lemosót lenyalogatni, sokkal inkább a pisis puncit. 30F
8/10 anonim válasza:
az nem ugyanaz a lyuk *POKERFACE*
9/10 anonim válasza:
Mivel van úgy, hogy előtte pont kipattan a klotyóra, mert biztos, ami biztos alapon azt szükségesnek ítéli meg (ti. a nőknek ~1 ml-es a húgyhólyagja :-). Hiába mossa meg utána, ha az 5 centis húgyvezetékében még van vmennyi belőle. Az meló közben kijön, így találkozom is vele (vigyázat! kicsit sós). De ez, ebben az esetben, olyan részletkérdés, ami felett én vonalúan elsiklok. Sőt, most hogy így rágondoltam... :-)
10/10 -remete- válasza:
Kb nem érdekel a popsiját is kinyalom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!