Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztóan makacs, örüljek, vagy ne?
Hiába mondok valamit, egyszerűen nem tudom megtörni, ha pl. mondom hogy szedje le az egyik képét, azért se teszi meg, hiába érvelek, hogy borzalmas a kép (sok szempontból....) de ez most csak egy példa volt, nem a kép itt a kérdésem célja.
Szóval örüljek, hogy nem befolyásolható, és erős személyiség, vagy szomorkodjak? Azt beszélték a fejembe, hogyha az egyik fél meg tesz dolgokat a másiknak, az már kötődést jelent. Ő nem tesz meg semmit. Akkor ez azt jelenti, hogy nem szerelmes, nem kötődik még? Vagy nem fog változni soha az ilyen ember? Tapasztalatokat is várok!
"Hiába mondok valamit, egyszerűen nem tudom megtörni"
Ha nálad erősebb lelkileg akkor ne csodálkozz, ha nagyon megfog táncoltatni, és utána mély kalapemeléssel távozni.
Igen, lány vagyok.
Már kb. úgy érzem csak azért sem szedi le. Hiába mondom az érveket, ő azt mondja szerinte nem úgy van, amikor ott van feketén fehéren, és mégis azt mondja nem, ő ott nem úgy áll, amikor de.
Tudom, hogy addig nincs beleszólásom amíg nem járunk, de nagyon ciki ez a kép... :D
Igaz, tényleg a többség az ilyen pasikat szeret, azért is írtam, hogy örüljek-e vagy sem, mert valamennyire örülök, de néha-néha engedhetne, legalább 1-2 dologban, amiben tényleg igazam van, és csak jót akarok neki.
Mi közöd van ahhoz, hogy milyen képet tesz ki valaki saját szabad akaratból?:DD
Ha meg szereted, akkor abszolút nem tartod cikinek a képét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!