Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék olyan, mint régen?
Én régen teljesen kapcsolatellenes voltam, soha nem voltam szerelmes,ha valaki kicsit is megtetszett, elfojtottam. 2 éve megismertem egy lányt az interneten és nagyon sokat beszélgettünk..Kezdett megtetszetni..de valamiért nem fojtottam el..Idén ősszel bevallottam és aztmondta,én is bejövök neki. Elkezdtünk találkozgatni és összejöttünk. Nagyon szerettük egymást. De most 2 hónap után szakított velem,mert azt mondja,nem bírja a távolságot. Tény,hogy nem sűrűn tudtunk találkozni, de egy kis idő múlva beindult volna a dolog,biztos vagyok benne. Próbáltam neki minden érvet felhozni,de eléggé akaratos lány. Úgyhogy most szenvedek..Van esély még visszaszereznem?..Vagy ha nincs..hogy tudnék olyan lenni,mint régen? Le akarok szarni mindent,nem akarom,hogy az érzelmeim befolyásolják a hangulatomat...nem akarom,hogy fájjon.
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!