Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire számít az hogy milyen magas egy pasi?
Zavar titeket vagy nem?
Én elég kicsire "nőttem"..:D
164cm 16/f
Előző válaszoló vagyok.
De persze, ha beleszeretek vkibe, nem számít a magasság. De azért az álompasimat nálam nagyobbnak képzelem el - mind korban, mind magasságban.
Én 178 cm vagyok szóval nekem alapvető feltétel hogy legalább egymagas legyen velem a pasi.
De sok alacson lány van szóval tudsz válogatni közűlük!
Nem kell ezen agyalni!
22 L
Nekem is számít, bár nem úgy, hogy "190 cm felett kezdődik a férfi", hanem csak annyiban, hogy magasabb legyen nálam, és ne féljek egy csinosabb cipőt (magassarkút netán) megvenni, csak mert akkor túlnőném. 163 cm vagyok, szóval, ez annyira nem nagy elvárás részemről szerintem.
Különben, volt már velem közel egymagas pasim. Mondjuk, nem voltunk sokáig együtt, és bár nem ez miatt, de igenis zavart, hogy nem felfelé kell rá néznem, amikor összebújunk, vagy valami. De ha nagyonnagyon szerelmes lennék, kétlem, hogy zavarna a magassága. Az azért jócskán másodlagos jegy, de akárcsak a csinos pofi, ez is egy előnyös plusz.
20/l
én mindig azt mondtam, hogy magas pasi kell nekem, de a barátom alacsonyabb nálam de nem zavar :)
19/L
Én 175 cm magas vagyok és nekem fontos hogy ha nem is sokkal de legalább 5-6 cm-vel legyen magasabb.
És még biztos fogsz nőni hiszen 16 évesen a fiúk még elkezdhetnek nőni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!