Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az alacsonyabb vagy a magasabb pasik jönnek be?
Én is 165cm vagyok és bizony nehéz nekünk barátnőt találni, mert a magasabb fiúk, főleg a 180-185cm magasak tarolnak. Ez tény. Olvastam ey cikket, ahol leírták, hogy egy alacsonyabb fiúnak nem mindig jut barátnő, így általában önbizalomhiányosak, ellenben a magas fiúknak szinte mindig és ők tudják ezt magukról, ezért optimistábbak és sikeresebbek az üzleti életben is. Ha megnézitek a nagyfőnök közt is magas emberek vannak
többnyire.
Én már kezdek beletörődni és gyűjtöm a pénzt prostira, ha a lányok elutasítanak a magasságom miatt.
170 centi vagyok, a magasok jönnek be
eddigiek mind 190 centi körül voltak, azt szerettem :)
22L
Ez nagyon sok mindentől függ... Általában a lányok azt szeretik, ha 1-2 cm-rel magasabb a fiú... De pl. van egy lány osztálytársam (nagyon magas) és ő kifejezetten az alacsony fiúkra bukik....
Tehát ez ízlés kérdése, és persze attól is függ, hogy a lány milyen magas...
Nekem speciel a magas fiúk jönnek be, mert én is magas vagyok... De ha nagyon jól kijönnék egy sráccal, akivel egy hullámhosszon vagyok, akkor nagyon nem érdekelne, hogy milyen magas... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!