Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális elhidegülés?

Figyelt kérdés
A párommal egy éve problémáink vannak a szex terén. Illetve, szerinte ezt csak én fújom fel, neki megfelel. A gondok: sose kezdeményez szexet, ha szexelünk, alig-alig mozog közben, szinte én dugom őt, mintegy ajándéknak tekinti, ha szexelünk (mármint én kapom tőle...) Legutóbb egy pajkos kártyajáték kapcsán lepődtem meg, az volt a tét, hogy aki nyer, az orális szexet kap. Én nyertem, és elmismásolta az egészet, azt mondta, majd bepótolja, hát persze azt várhatom azóta is. Azt mondja, nincs senkije, és tegyük fel, elhiszem, de olyan, mintha már-már aszexuális lenne. Mit gondoltok? 30/N

2013. jan. 2. 21:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ez az ember muszájból-és ezt vedd szó szerint-van veled testileg együtt.

17 év után nem viszonyulnak egy nőhöz így ahogy hozzád 2 gyereknél több után, és +-al.

Nem hiszem, hogy itt csak ennyi a probléma amennyit leírsz.

2013. jan. 2. 22:19
 12/24 anonim ***** válasza:

10

Milyen "rávenni" egy férfit a szexre?elárulod?

Egy férfinek elég pár mozdulat a nőtől, hogy beinduljon-de rávenni? hááát...

2013. jan. 2. 22:21
 13/24 A kérdező kommentje:
Miért ez kevés probléma? :) Na jó, az a helyzet, hogy legutóbb megemlítette, hogy neki hiányzik belőlem a nőies finomság, ezt azzal érzékeltette, hogy nem cicomázom a lakást, nem rakok ki képeket, és hogy viselkedésemben sem vagyok plázacicás. De azt mondta, persze ez nem baj, így is szeret, de néha olyan neki, mintha egy haverjával élne együtt. Gondolom ez lehet az alapproblémája, de mikor rákérdeztem, teljesen hárított.
2013. jan. 2. 22:23
 14/24 anonim ***** válasza:

Masztizni, vagy vibrit nem probáltad?

(A családi béke érdekében, tekintve, hogy azért a házasságotok viszonylag normálisnak tünik a leírtak alapján)

Régebben kielégített normálisan?

Nyitott kapcsolat esetleg?

Vagy elcsábitás, új fehérneművel, vagy ráutaló "kihívó" magatartással?

2013. jan. 2. 22:24
 15/24 A kérdező kommentje:
Milyen rávenni? :) Hát ráhangolom, dörgölőzés, csókok, puszilom a nyakát, cirógatom a mellkasát, nadrágon át símogatom, ha ezekre sem reagál, akkor elkezdem vetkőztetni és a lényegre térek. Ilyenkor már nem szokott visszautasítani persze, de szinte sosem kezdeményez ő, szerintem egy éve minimum nem fordult elő, hogy csókolta volna a nyakamat, vagy nadrágon át simogatott volna, bármi ilyesmi.
2013. jan. 2. 22:26
 16/24 anonim ***** válasza:

"de néha olyan neki, mintha egy haverjával élne együtt. "

Mert haver vagy neki-de nem nő, még akkor sem ha szültél.

Sajnos ez van, a cselekedetei alapján egyértelműen látszik..

Én voltam az a 17 éves, és komolyan beszéltem, illetve mondtam azt amit.. Nálatok nagyon sok mindennel probléma van-a szex az még csak rátesz egy lapáttal. De innen mint ahogy ti vagytok-már nincs vissza...

2013. jan. 2. 22:27
 17/24 A kérdező kommentje:
Kielégít normálisan, a végén kézzel, azzal nincs gond. (Közben nem tudok elmenni, mert nem elég intenzív az aktus nekem így.) Nyilván szoktam masztizni, de még csak 30 éves vagyok, szóval ez nem alternatíva. Ki mit gondol, fog ez változni?
2013. jan. 2. 22:28
 18/24 anonim ***** válasza:

15

Gyakorlatilag kierőszakolod a dolgokat. Tisztában vagy azzal, hogy ez egy idő útán a férfiak 100%ánál undort vált ki?

2013. jan. 2. 22:28
 19/24 A kérdező kommentje:

18-as, akkor mégis mit tudnál tanácsolni? De most őszintén. A szexre szükségem van.

17 éves, igen tudom, nem hangzik túl jól az egész. :(

2013. jan. 2. 22:31
 20/24 anonim ***** válasza:

"Közben nem tudok elmenni, mert nem elég intenzív az aktus nekem "

Ez mit jelent? Nem d.g elég erősen, vagy intenzíven? Kötelességszerűen csinálja? Egyáltalán mennyi ideig csinálja egy alkalommal?

Próbáltál leülni vele beszélgetni ezekről? Nem igaz, hogy Ő nem veszi észre magától.

De a legnagyobb probléma itt az lehet, hogy nem kezel nőként.

Esetleg párkapcsolati szakemberhez kellene fordulnotok. (Vannak ilyenek) Ő talán tudna segíteni.

2013. jan. 2. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!