Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális elhidegülés?
Ez az ember muszájból-és ezt vedd szó szerint-van veled testileg együtt.
17 év után nem viszonyulnak egy nőhöz így ahogy hozzád 2 gyereknél több után, és +-al.
Nem hiszem, hogy itt csak ennyi a probléma amennyit leírsz.
10
Milyen "rávenni" egy férfit a szexre?elárulod?
Egy férfinek elég pár mozdulat a nőtől, hogy beinduljon-de rávenni? hááát...
Masztizni, vagy vibrit nem probáltad?
(A családi béke érdekében, tekintve, hogy azért a házasságotok viszonylag normálisnak tünik a leírtak alapján)
Régebben kielégített normálisan?
Nyitott kapcsolat esetleg?
Vagy elcsábitás, új fehérneművel, vagy ráutaló "kihívó" magatartással?
"de néha olyan neki, mintha egy haverjával élne együtt. "
Mert haver vagy neki-de nem nő, még akkor sem ha szültél.
Sajnos ez van, a cselekedetei alapján egyértelműen látszik..
Én voltam az a 17 éves, és komolyan beszéltem, illetve mondtam azt amit.. Nálatok nagyon sok mindennel probléma van-a szex az még csak rátesz egy lapáttal. De innen mint ahogy ti vagytok-már nincs vissza...
15
Gyakorlatilag kierőszakolod a dolgokat. Tisztában vagy azzal, hogy ez egy idő útán a férfiak 100%ánál undort vált ki?
18-as, akkor mégis mit tudnál tanácsolni? De most őszintén. A szexre szükségem van.
17 éves, igen tudom, nem hangzik túl jól az egész. :(
"Közben nem tudok elmenni, mert nem elég intenzív az aktus nekem "
Ez mit jelent? Nem d.g elég erősen, vagy intenzíven? Kötelességszerűen csinálja? Egyáltalán mennyi ideig csinálja egy alkalommal?
Próbáltál leülni vele beszélgetni ezekről? Nem igaz, hogy Ő nem veszi észre magától.
De a legnagyobb probléma itt az lehet, hogy nem kezel nőként.
Esetleg párkapcsolati szakemberhez kellene fordulnotok. (Vannak ilyenek) Ő talán tudna segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!