Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar ez a csaj?

Figyelt kérdés

Neten ismertem meg, eddig még nem találkoztam vele.

Kapcsolatban van, de hol összeveszik, hol kibékül a pasijával. Illetve nagyon van utána.

Az én dumámra vevő, és mondja mindig, kíváncsi nagyon, milyen vagyok élőben. Képet természetesen látott rólam, azt mondta nagyon tetszem neki. Igen ám, de ha kapcsolata van, meg szereti a pasiját, mit akar tőlem? Miért írogat folyton?

2013. jan. 2. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
akkor jó reméltem is :D
2013. jan. 2. 21:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom összefogott a pasijával, hogy téged szívasson. Azonnal szállj ki onnan!
2013. jan. 6. 11:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tul fenyes a kapcsolata, es arra gondolt, hogy veled lehetne valami. Levaltana a pasijat, de ez meg nem garanica arra, hogy mi lesz koztetek. Ha talalkoznatok is, majd lehet eppen kibekulnek, es lemondja, mert beparazik.
2013. jan. 6. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak sírni szeretne a válladon, vagy a barátja szerint vagy looser és szívatni akarnak!
2013. jan. 6. 11:48
 15/15 A kérdező kommentje:

Tévedés, nem sír nekem a barátjáról. Csak én tudom h valami nincs rendben köztük, mivel állandóan kiirkal dolgokat.

Nekem azt mondta, jó lenne találkozni. Elképzelhető h belemenne egy szexbe is?

2013. jan. 6. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!