Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 évet ki lehet bírni egymás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 évet ki lehet bírni egymás nélkül? Tönkre megy ezért egy kapcsolat? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Még tavasszal kaptam egy ajánlatot az egyik rokonomtól, hogy kimehetek külföldre dolgozni hozzá, akkor még nem volt barátom nagyon boldog voltam mert évek óta egy ilyen lehetőségre vártam, sosem akartam itthon maradni, mindig külföldre vágytam. Csakhogy nyáron megismerkedtem egy sráccal, és 4 hónapja együtt vagyunk. Tudom, hogy nem sok idő de nagyon szeretem őt, mindig ilyen férfira vágytam.

Félre lett téve a dolog és mondta a csaj, hogy ha elkezdi szervezni az utazást akkor telefonál, tegnap voltunk náluk megbeszélni a dolgokat és tavasszal mehetek ki és egy évről lenne szó körülbelül.

Nem tudom, hogy itt e hagyjam a srácot annak reményében, hogy várni fog rám míg haza nem jövök, vagy halasztjam el miatta életem legnagyobb lehetőségét? Fiúk ti várnátok a lányra? Lányok ti itthagynátok a nagy szerelmeteket?

2013. jan. 2. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Te tudod, mit bír ki egy kapcsolat. Én nem vállalnám.

Már csak azért se látom értelmét, mert ha annyira kivágyol, úgyis csak ideiglenesen jönnél vissza.

2013. jan. 2. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Én várnék, de azért cserébe küldhetne videókat kintről, ha érted mire gondolok.. 20/F
2013. jan. 2. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem sírva menekülsz vissza 2 hónap után, a pasi már sehol.. Rajta leszel valami cuccon nagyon durván, aztán évek múlva szakadt csöves leszel, kenyérért kúrsz majd.
2013. jan. 2. 20:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én biztosan nem vállalnám be, csak ritkán mehetnél haza, addig kitudja, hogy mit csinálhat a barátod (mivel még friss a kapcsolatotok, így bármi megtörténhet).

Dönts! Ő vagy a munka? Én inkább dobnám a munkám a társamért, a lelki társamért. De a munka is (amiért évek óta vártál, most eljött) csábít. Még friss a kapcsolat, talán TALÁN kibírja, de szerintem BESZÉLD MEG VELE ÉS DÖNTSETEK EGYÜTT!

2013. jan. 2. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem kéne kimenned külföldre, szinte biztos hogy szétmentek. Nekem a helyedben többet érne a szerelmem mint egy egy éves kiruccanás. És azt hiszem, ha az én párom nem így gondolná, el is hagynám.
2013. jan. 2. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Én pontosan így voltam, mint te. Amikor összejöttünk, már szerveztem a kiutat, még ő is segített. Igaz, nálunk fél évről volt szó, de kb. 1 hónap után becsajozott. Igaz, nem mondta meg, hanem a barátnőm írta meg. Amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy ha szerettem volna, nem megyek ki. Persze ebben volt is valami. Szerettem, de nem volt felhőtlen a kapcsolatunk.

Gondoltam, ha szeret, vár rám 6 hónapot, az még nem a világ. Azért az 1 hónapon kicsit kibuktam. Pláne, hogy mindennap írtunk egymásnak, látszólag happy volt minden. Ki tudja, ha a barátnőm nem szól, talán ki sem derül.

Te tudod, hogy mi mit ér meg. De ha nem érzed, hogy életed nagy szerelme, szerintem ne hagyd ki a lehetőséget. Várni nem fog rád, az tuti, még ha most azt is mondja. Ha meg egy hónap múlva szakítotok? Egész életedben bánni fogod, hogy nem próbáltál szerencsét. Én úgy érzem jól döntöttem, mert valószínűleg előbb-utóbb úgyis szétmentünk volna.

2013. jan. 2. 20:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj... most még olyan tökéletes minden.. de kitudja mi lesz fél év múlva..
2013. jan. 2. 20:59
 8/9 anonim válasza:
4 hónapért nem érdemes feladni egy jó lehetőséget
2013. jan. 4. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:

4 éves kapcsolatból mentem másfél évre, azt hittük, menni fog. Akartuk mindketten nagyon. Fél év után bukott az egész, szakítottunk, mert nem bírtuk a távollétet, hazamenni viszont nem akartam. Én azóta is külföldön vagyok, ennek 20 éve. Közben persze rájöttem, hogy a kapcsolatunk közel sem volt ideális, ha egyáltalán szóba került, hogy külföldre menjek.

Azóta családom van, megtaláltam a nagy Ő-t és már biztos vagyok benne, hogy soha, semmilyen körülmények között nem hagyja el az ember a társát, ha valóban élete szerelme van mellette. Nem hogy 4 hónap, de 15 év után sem mennék nélküle sehová, egy hónapra sem, nem hogy egy évre.

Nem jó jel, hogy dilemmában vagy. Főleg azért nem, mert külföldre menni bármikor van lehetőséged, akár a barátoddal együtt is, mondjuk pár év múlva. Ha jól sejtem, fiatalok vagytok mindketten, nem tart vissza semmi attól, hogy 1-2-3 év múlva a nyakatokba vegyétek a hátizsákot és szerencsét próbáljatok együtt, egy közösen választott országban, egy közösen választott célért. ;-)

2013. jan. 6. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!