Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mindenkinek ilyen/hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mindenkinek ilyen/hasonló volt?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve vagyuk együtt a barátommal és apukám most szilveszterkor engedte meg hogy először ott aludhassak a barátomnál. (lehet hogy maradi dolog de ez nálunk így van)

és az első együtt töltött éjszaka utáni napon délután mikor mentem haza akkor sírtam, meg elalvás előtt is mert hiányzott, hogy nem ölel át meg nem ad jóéjt puszit. Csak én tapasztaltam ezt vagy más is volt már így?

2013. jan. 2. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
ez teljesen normális : )
2013. jan. 2. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:

ok

ez lenne a normális

2013. jan. 2. 20:11
 3/9 A kérdező kommentje:

És megfogom szokni? Félek hogy nem :(

(17/L 20/F)

2013. jan. 2. 20:11
 4/9 ktk312 ***** válasza:
Most az apád nem adott puszit vagy a fiú?
2013. jan. 2. 20:13
 5/9 A kérdező kommentje:
A barátom hiányzott, nem apu :)
2013. jan. 2. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az apák már csak ilyenek, tehát normális...
2013. jan. 2. 20:18
 7/9 A kérdező kommentje:

Azt kérdezem hogy az normális e hogy hiányzott/zik elalvás előtt a barátom. Meg hogy meg fogom -e szokni hogy néha vele alszok néha nem.

(amúgy mindig hiányzig)

2013. jan. 2. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Anyukád mit mondott?
2013. jan. 2. 20:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem vele erről, mert ő nem aludhatott apunál mert ők bizonyos gondok miatt hamar összeköltöztek
2013. jan. 2. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!