Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baba születése után ti mikor tértetek vissza a
szexuális élethez?
A szülés utáni 7. héttől szabad.
Nyugodtan.
2013. jan. 2. 19:59
2013. jan. 2. 20:00
Első gyereknél ahogy lehetett, 6 hét után.
Másodiknál 3 hónap után. Nem kívántam. Beszéltünk róla, nem erőltette, aztán én vettem rá magam. Ha ő várt türelemmel, akkor rajtam volt a sor. Onnantól működött :) Nem tudom mi volt a problémám. De kellett akkor az a kis idő.
Beszélj vele, mond el, hogy nem sietted, de te már kívánod.
2013. jan. 2. 20:04
Ahogy már írták 6-7 hét után már lehet,persze ne ess neki, csak óvatosan, mert ilyenkor picit megint új lehet az érzés, mindkettőtöknek. Kényeztesd, lazítsd el.
2013. jan. 2. 20:04
Kedves Kérdező! szabad egy kicsit udvarolni.. mint régen... /az anyaság érzés első időben elnyomja a többi vágyat, érzést, egy kicsit meg kell hódítani újra:)
2013. jan. 2. 20:09
először is elmegy orvoshoz, és ha ő rábólint, akkor már szabad. Nálunk ez a 6. héten volt. Igaz, nekem császárom volt, nem izgultam a gátseb miatt. Ha sima szülés lett volna, húztam volna én is sokáig...
2013. jan. 2. 20:16
Mi végig együtt voltunk terhesség alatt is, szerencsére nem volt semmi akadálya. A terhesség után kivártuk a 6 hetet, de utána óvatosan elkezdtünk összemelegedni, bár volt, amikor fájt, főleg 1-2 olyan póz volt, de a férjem úgy bánt velem, mint a hímestojással. Ez az időszak a szeretkezés időszaka volt, semmi durvulás. Most már majdnem 1 éves a gyerek, és mi is visszatértünk a régi kerékvágásba.
2013. jan. 2. 20:17
8/9 anonim válasza:
Mi 6. hét után,mikor az orvos rábólintott.Csak szépen óvatosan,nem volt semmi gond.Igazából már a feleségem leste a naptárt,mikor lehet már:D Persze azóta nem olyan,mint a gyerek előtt,mert nehéz nyugis időszakot találni,ami előreláthatólag nem 10-15 perc lesz,és épp mi sem vagyunk hullák,de ez idővel változik úgyis,most 3 hónapos a kicsi.
2013. jan. 14. 06:34
Mi mindhárom gyereknél a 6 hetes nőgyógyászati vizsgálat után, vagyis aznap este. :-)
Már nekem is nagyon hiányzott, a férjemről nem is beszélve, általában a szülések előtt 1-1,5 hónappal csináltuk utoljára. Egyébként az első szülés utáni pár alkalom kicsit fájt.
Szerintem nálatok nem fizikai akadályai vannak, hanem a feleséged hozzáállásával lehet a gond. Mi az, hogy "elég ideges így is"??
2013. jan. 14. 09:29
Kapcsolódó kérdések: