Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyerekek, meg világosodtam!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekek, meg világosodtam! Érdekel valakit, hogy miképp?

Figyelt kérdés
Rá jöttem,hogy a kövérebb lányok is lehetnek jó nők,sőt általában összetettebb és jobb emberek,mint a modell alkatúak.Na nem a 200 kilósakra gondolok,mert ők már nem szépek,de olyanokra,akik már nem mondhatóak vékonynak,se átlagosnak,hanem túlsúlyosak.Szerintetek hogy van?

#msafm
2013. jan. 2. 13:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Eddig sötét voltál?
2013. jan. 2. 13:49
 2/15 A kérdező kommentje:
Eddig azt tartottam,hogy ha már túlsúlyos,akkor nem kell.
2013. jan. 2. 13:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Igazából nem érdekel nagyon....inkább örüljél hogy megvilágosodtál
2013. jan. 2. 13:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám hogy nagyon a testalkat befolyásolná a dolgot, annyiban picit talán hogy ha ahogy fogalmazol egy lány "túlsúlyos" akkor barázdálódhat jobban a személyisége és ő is jobban tolerál másokat, de ez bonyolult hogy valaki azért túlsúlyos mert picit tehet róla, vagy egyáltalán nem úgy értem hogy thet róla hogy ha úgy eszik mint a csuda és nem mozog akkor nekem ne panaszkodjon hogy miért ilyen.
2013. jan. 2. 13:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Általában a jellem teszi széppé a külsőt...ez a külső megfog belső megtart dolog baromság....a külsőt megnézed de amikor egy elsőre nem is olyan szépnek látott lányt megismered és elkezded szépnek látni....na az az igazi
 6/15 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy van, hogy ilyenre rájönni nem egy nagy megvilágosodás! :D

Attól hogy valaki nem csinos, nem vékony, vagy csak egyszerűen ronda, még nem rossz ember, hanem lehet jó ember is!

Halló Halló, :D most szólok, hogy a szép =/= jó és a rossz =/= csúnya minden esetben! Lehet a mesekönyvekben így van, de a való életben nem! :D

Ez a kérdeés meg nagyon gyermeki, de hát mindegy :D

Gratulálok a felfedezésedhez!

7/15 anonim ***** válasza:

Na mesélj!

Igen egyébként a ducibb lányok általában sokkal jobb fejek, mint a modell alkatú társaik. Megértőbbek, jobban el lehet velük lenni stb. Ez az ego különbség miatt van szerintem, bár láttam már über egoval rendelkező tehenet és nem is értettük mire olyan flegma, mondjuk lehet volt stabil kapcsolata ki tudja.. Általába azért barátkozóbbak ezek a lányok, mert vágynak a szeretetre, hogy esetleg többet látsz benne mint beszélgetőpartner, esetleg elhívod randira, és esetleg lehetne több is mint barátság!

Én egyáltalán nem ítélem el az olyan lányokat, de engem speciel nem izgat fel szexuálisan, ezért nem is működhetne a dolog egyáltalán, belsőre hiába veri messze a többi lányt, ha egyszerűen külsőre nem jön be és nem tudok rá felizgulni és egyáltalán nem kívánom a testét!

8/15 anonim ***** válasza:
Én eddig is a teltebb hölgyeket szerettem, de két hete volt egy vékony csaj. Csak, hogy ilyen is legyen. Nos maradok a megszokott legalább sportos csaj típusnál, akin van mit fogni is, ha mást nem izmot... Életem egyik legkiábrándítóbb menete volt. Akárhogy forgattam, bakker mindehol bökött a csaj... :S
2013. jan. 2. 13:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok. Páromon is van felesleg. 10 éve vagyunk együtt. Ezek felszínes dolgok, amival az ember csak az elején foglalkozik egy kicsit, utánna már fel sem tűnik, és egyre többet lát a belsőből.
2013. jan. 2. 13:53
 10/15 anonim ***** válasza:
mostanság én is rászoktam a nagy seggekre. sztem is jó dolog ha egy lány kicsit beles :)
2013. jan. 2. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!