Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányban, miért mindig azt nézik meg hogy mekkora a
melle?
A mellek nagy vonzerót jelentenek ha szépek . az alak ésaz arc is számit ismerek nagy mellű csajt aki azért nem tecik mert a tőbi része is nagy. meg oat is akinek kicsi de szép arca van é vékony jó seg gyönyőrű szem. Ha meg ütsz egy bizonyos szintet akor érdekled a pasikat és nem útasitanak visza az egyedül álok . de a legszebeket veszik észre előszőr és a nagy mell elég feltünő és anál probálkoznak előszőr . Szoval kezdeményez te a pasiknál ha akor is visza utasitanak nem a meleidel van csak gond.
2013. jan. 2. 13:36
Kedves kérdező. 6-oska vagyok
" Én egy férfiban legeslegelőször a szemét az arcát nézem meg azután szoktam a felsőtestét és utoljára a stílusát :)De teljesen igazad van hogy a fiúk többségének a mell van az első helyen.:)"
Nem igazán értem a problémádat. (kicsi a cicid, vagy valami hasonlóra gondolok, de én ammiatt nem aggódnék)
Én leírtam, hogy én mit nézek meg először a nőkön, és magamból kiindulva álltalánosítottam a férfiak többségét.
Te is leírtad, hogy mit nézel meg elsőre egy pasin. A kettő közt csak sorrendbeli különbség volt, és amiről beszélünk, az kb 2 másodperc alatt lezajlik. (nagy melleknél ez a megfigyelés felemészthet akár 5 másodpercet is az életemből, de ez a szép arcra is vonatkozik). A férfi is az összképet nézi, és lehet valakinek nagy melle, ha a többi nem tetszik , akkor valószínűleg felejtős a dolog
2013. jan. 2. 13:41
A nagyobb mell fokozottabb ösztrogén termelésre utal, ergo biológiailag alkalmasabb a gyermeknemzésre, a génjeink továbbadására, mint a kisebb mellű társaik. Ez belénk van kódolva, nem a mi hibánk. Hibáztasd az evolúciót.
2013. jan. 2. 13:56
14/19 anonim válasza:
Adom a 10 es válaszolót.
Én 16 vagyok, és régebben tényleg nagyon számított, hogy valakinek mekkora a melle, milyen kerek a segge stb...
de megismertem egy lányt, akinek nincsennek hatalmas mellei, de tökéletes arca és szemei vannak és egyből beleszerettem...
Akármekkora melle is legyen egy lánynak, a pasija mindigis szeretni fogja:)
2013. jan. 2. 14:02
2013. jan. 2. 14:07
irtad hogy te elöször az arcát néznéd meg nem a mellét....de te ezt nem érted mert LÁNY VAGY!! látok egy csajt ha nagy a melle az szép meg szexi akkor mért ne azt nézném? az tünik szembe elöször mert arca "mindenkinek van". de ezt nem nagyon lehet elmagyarázni mert mi fiuk vagyunk te meg lány ha látsz pl egy félmeztelen pasit akinek nagyon jó a teste mi tünik szembe elöször? na ugye....
2013. jan. 2. 14:07
Én nem általánosítanék. agyatlan, gyerekes fiúk megnézik, mert eszükbe sem juthat, hogy egy nő több, mint egy pár mell. Hogy esetleg intelligens, vicces. Van két jó nagy melle? Akkor jó csaj. És az ovis agyúaknak ez bőven elég :D
2013. jan. 2. 14:45
18/19 A kérdező kommentje:
16-os válaszoló: "arca mindenkinek van" igen az van mindenkinek,de nem mindenkinek van Szép arca!!
19/19 A kérdező kommentje:
17-es válaszoló: teljesen egyetértek. valószínű hogy az éretlen fiúknak még nem jutott el az agyukig hogy egy lányban több van mint 2 nagy mell!:)
Kapcsolódó kérdések: