Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányban, miért mindig azt nézik meg hogy mekkora a melle?
Figyelt kérdés
Azt nem tudom még továbbra se megérteni,hogy mikor a fiú egy lány külsejét vizsgálja,egyből a mellét nézi. az viszont másodlagos hogy mennyire csinos,milyen a szeme,hogy milyen feneke van.Személyesen tudok példát mondani erre.Van egy lány,akinek hatalmas melle van. alakja szó szerint egy oszlop ,ráadásul még felesleg is van rajta.(ja és kihagytam hogy a belsője még ennél is rosszabb) de ez a fiúknak nem számít csak az hogy júj milyen nagy melle van. nem értem. miért van ez? normális válaszokat kérek :)2013. jan. 2. 13:19
1/19 anonim válasza:
Engem sose érdekel milyen a melle a kiszemelt lánynak, az arca a fontos,szemei, najó meg a segge....
2/19 A kérdező kommentje:
Minden fiú ezt mondja,de mégis a mellét nézik..
2013. jan. 2. 13:22
4/19 anonim válasza:
Mert a melleidet ott hordod magad előtt, ha meg akarlak nézni, akkor először azokkal találkozok :-P
5/19 A kérdező kommentje:
igen? és az arcommal nem tudsz "találkozni" vagyti csak a mellig láttok el?
2013. jan. 2. 13:24
6/19 anonim válasza:
Mint ahogy a nőknek is fontos egy szép férfi felsőtest, úgy a férfiaknak is fontos, hogy a nőnek jó alakja legyen. És a férfiak többségének tetszik a nagyobb mell. Majd mindjárt írnak, hogy nekik nem számít, de én a többségről beszélek. Másrészről nagyon számít, hogy az arca is helyes legyen, és szerintem nagyából egyszerre nézi meg a férfi mindkettőt. A legfontossabb úgyis az öszkép.
7/19 anonim válasza:
ha van mit nézni, akkor persze, hogy azt nézzük. szeretjük a szépet. ahogy Ti is szerettek nézni egy virágot vagy akármit :)
ha meg nem vonja el a tekintetünket, akkor még az arcodba is tudunk gyönyörködni...
8/19 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló: Én egy férfiban legeslegelőször a szemét az arcát nézem meg azután szoktam a felsőtestét és utoljára a stílusát :)De teljesen igazad van hogy a fiúk többségének a mell van az első helyen.:)
2013. jan. 2. 13:29
9/19 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló: De én szerintem sokkal fontosabb hogy szép arca legyen. és ha az szép akkor nézném meg a mellét. szval pont fordítva :)
2013. jan. 2. 13:30
10/19 anonim válasza:
Mondtad a tiniket 15/F -ként lehet hogy fiatal vagyok. De én nem a segget meg a mellet vagy pinát látok ha ránézek egy nőre/lányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!