Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megcsalt?! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megcsalt?! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt. Szilveszterkor az egyik legjobb barátnőmmel összemelegedett. A lány azt mondta először, hogy a barátom mászott rá többször, majd később, hogy fordítva. A barátom annyit mondott, hogy ölelkeztek, szájrapuszi volt, de semmi több.

Nem tudom mit csináljak.

2013. jan. 2. 09:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nehéz. lehet megbocsájtanék, de 1: a barátnőmmel megszakítanám a kapcsolatot örökre. 2: biztos nem tudnék úgy megbízni már a páromban, ahogy eddig.

lehet takarózni az alkohollal, de ez nagyon szemét húzás volt a barátodtól is. ha szereted bocsáss meg neki, de ne feljtsd el a dolgokat. ki tudja mit csinál ha nem vagy ott vele. még az is rendben van, ha kicsit eltávolodsz tőle, ezek után nem lenne csoda.

2013. jan. 2. 10:25
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondold át a dolgot. Igazából nagyon kevés olyan kapcsolat van, ahol nem történik hasonló az első pár évben. Mert akkor még az ember nem biztos annyira abban, hogy a párja mellett akarja elkötelezni magát.

Ha fontos neked a barátod, akkor bocsáss meg neki, de tudatosítsd benne, hogy ez az egy esélye volt, nincs több.

2013. jan. 2. 10:53
 13/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. jan. 2. 10:56
 14/20 anonim ***** válasza:

1. akármennyire vagy ittas, ez nem mentség semmire!

2. ha egyszer megtette, és te megbocsájtottál, pont annyiszor fog átverni még utána!

2013. jan. 2. 12:08
 15/20 anonim ***** válasza:

utolsó hozzászóló, igazad van.

egy esélyt adhatsz neki.

annyit mindenki megérdemel.

többet nem.

2013. jan. 2. 12:12
 16/20 anonim válasza:

én csak annyit írnék, nem lenne fair ha barátnőddel megszakítanád a kapcsolatot, a pasiddal meg nem.

Két ember kell hozzá, nem egy.

Ha a barátnődet kidobob, akkor itt felvetődik a kérdés, ő miért volt rosszabb , mint a barátod.

ezt szerintem át kellene gondolnod.

persze a csaj is hibás volt, de a barátod is.

de végül is a te döntésed az egész. saját véleményem én szakítanék vele, a sráccal.

2013. jan. 2. 14:37
 17/20 anonim ***** válasza:
egy esélyt megérdemel. többet nem. a barátnőd nem igazi barát. csak ennyi. a srácról meg majd kiderül. nem lesz egyszerű a dolog ha úgy döntesz megbocsájtasz neki.
2013. jan. 2. 17:01
 18/20 anonim válasza:

utolsó hozzászóló miért csak a barátnő a hibás!!!! ezt irtam elöbb

Kettőn áll a vásár

Sztem nem lenne fair ha csak a barátnő lenne hibáztatva

a barátját sem kényszerítette senki semmire.

Mert én azt szűröm le abból amit írtál, férfinak elnézhető a dolog, de a nőnek már nem!!!

2013. jan. 2. 18:43
 19/20 anonim ***** válasza:
nem nézhető el neki sem. de ha szereti, úgyis megbocsájt neki. a barátnőnek nem kell megbocsájtani. az ilyen az nem barát. a pasiról meg majd eldől mi lesz. érted mitről beszélek? nem mondom h ő nem hibás. de ha az én práom csinálna ilyent, lehet egy utolsó esélyt adnék neki. a"barátnőmmel" meg szimplán nem foglalkoznék többet. de azért elég húzós amit a fiú csinált. már bocsi, kérdező, hogy így kibeszéljük, de ez a véleményem.
2013. jan. 2. 20:04
 20/20 anonim ***** válasza:
tulajdonképpen azon a véleményen vagyok mint te, kedves előttem szóló. csak LEHET én adnék neki még egy esélyt. de azért meggondolnám. a reakciójától és viselkedésétől is függ. ha nem mutat igazi, sziívből jövő megbánást, akkor mehet a levesbe.
2013. jan. 2. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!