Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megcsalt?! Mit tegyek?
Másfél éve vagyunk együtt. Szilveszterkor az egyik legjobb barátnőmmel összemelegedett. A lány azt mondta először, hogy a barátom mászott rá többször, majd később, hogy fordítva. A barátom annyit mondott, hogy ölelkeztek, szájrapuszi volt, de semmi több.
Nem tudom mit csináljak.
hát ez nehéz. lehet megbocsájtanék, de 1: a barátnőmmel megszakítanám a kapcsolatot örökre. 2: biztos nem tudnék úgy megbízni már a páromban, ahogy eddig.
lehet takarózni az alkohollal, de ez nagyon szemét húzás volt a barátodtól is. ha szereted bocsáss meg neki, de ne feljtsd el a dolgokat. ki tudja mit csinál ha nem vagy ott vele. még az is rendben van, ha kicsit eltávolodsz tőle, ezek után nem lenne csoda.
Gondold át a dolgot. Igazából nagyon kevés olyan kapcsolat van, ahol nem történik hasonló az első pár évben. Mert akkor még az ember nem biztos annyira abban, hogy a párja mellett akarja elkötelezni magát.
Ha fontos neked a barátod, akkor bocsáss meg neki, de tudatosítsd benne, hogy ez az egy esélye volt, nincs több.
1. akármennyire vagy ittas, ez nem mentség semmire!
2. ha egyszer megtette, és te megbocsájtottál, pont annyiszor fog átverni még utána!
utolsó hozzászóló, igazad van.
egy esélyt adhatsz neki.
annyit mindenki megérdemel.
többet nem.
én csak annyit írnék, nem lenne fair ha barátnőddel megszakítanád a kapcsolatot, a pasiddal meg nem.
Két ember kell hozzá, nem egy.
Ha a barátnődet kidobob, akkor itt felvetődik a kérdés, ő miért volt rosszabb , mint a barátod.
ezt szerintem át kellene gondolnod.
persze a csaj is hibás volt, de a barátod is.
de végül is a te döntésed az egész. saját véleményem én szakítanék vele, a sráccal.
utolsó hozzászóló miért csak a barátnő a hibás!!!! ezt irtam elöbb
Kettőn áll a vásár
Sztem nem lenne fair ha csak a barátnő lenne hibáztatva
a barátját sem kényszerítette senki semmire.
Mert én azt szűröm le abból amit írtál, férfinak elnézhető a dolog, de a nőnek már nem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!